pondělí 5. června 2017

Spotřebováno za květen 2017

Hezké pondělí :) Doufám, že jste vykročily do nového týdne pravou nohou :) Já se o víkendu konečně pořádně vyspala (respektive jsem většinu víkendu prospala) :D

Jak jsem upozorňovala, Spotřebováno jsem měla nafocené za oba měsíce zvlášť, tudíž vám tu dnes ukážu obaly za květen, i když jich je poměrně málo.


Balea deo sprej Cukrová pusinka: už jsem spotřebovala minimálně dvě balení a další mám v zásobě. Miluju tu vůni. Je sladká po vanilce, ale osvěžující po citronu. Kdyby byl takový parfém, tak se v něm i koupu :D Koukala jsem, že ty spreje zase v DM mají, tak možná neodolám a zase si jich pár koupím.

Balea tělový peeling s citronem a podmáslím: jsem na tělové peelingy hrozně líná, takže jich tolik ozkoušených nemám. Tenhle mi ale vyhovoval. Vůně byla zajímavá, ale moc hezká. Zrníčka byla na můj vkus tak akorát hrubá a v množství dostačujícím. Pro milovnice hodně radikálního obroušení by to ale asi bylo málo. Myslím, že Balea peelingy jsou furt stejné, jen se mění vůně, takže bych se dalšímu kousku nebránila :)

Antiperspirant Garnier: viděla jsem ho u jedné z vás, takže jsem si ho koupila taky. Bohužel mi moc nevyhovoval. Vůně mi nijak nevadila, ale dělal mi čas od času bílé fleky na oblečení a suché podpaží mi neudržel. Nikdy jsem se nijak extra nepotila, takže nevím, jestli se to změnilo či co, ale v poslední době mi sice klasické antiperspiranty pomohou od zápachu, ale dokonale suché podpaží nemám. Na tomto mě nic nezaujalo, takže další balení nemusím mít.


Šampon Balea pro svěží vlasy: moc fajn šampon, už mám další balení. Recenze bude, takže víc neprozradím :)


Pleťová maska Avon: opět, bude recenze, takže jen stručně. Maska povrchově trochu vyčistila, ale žádný zázrak. Za ty peníze jsem si ale nestěžovala.

Purity Vision růžová voda: vždycky se mi květinové vody líbily, ale přišlo mi zbytečné dávat tolik za vodu. Navíc po tom, co termální vody mě zklamaly. Nakonec jsem ale neodolala a mám už druhé balení. Vodu používám nárazově, někdy několikrát denně a někdy pár dnů vůbec, takže mi tohle balení vydrželo nějaké dva měsíce. Je fajn na zklidnění pleti po čištění, ale třeba i pod olej nebo krém. Na obyčejné osvěžení se mi to zdá jako škoda, takže sahám to obyčejné vodě Balea. Ještě nejsem přesvědčená o tom, že bych květinovou vodu nutně potřebovala, ale příjemné to je. Dokonce jsem si nějak zvykla na tu výraznou růžovou vůni a to růži v kosmetice ráda nemám. Určitě růžové vodě věnuji v budoucnu samostatný článek.

Olej Rosalina od Saloos: oleje Saloos byly první, které jsem na pleť zkoušela a byly moc fajn. Tento byl na problematickou pleť. Hezky voněl, vyživil, stav pokožky nezhoršoval, drobné pupínky pomáhal hojit. Na olejích se mi hodně líbí i to, že se dají použít na oční okolí, takže mají víc funkcí v jednom. Jen jsem to nějak neodhadla a mám doma moc olejů i krémů, takže tento jsem po třech letech už urychleně spotřebovala na vlasy a občas i na tělo. Chtěla jsem si nechat lahvičku jako cestovní na jiné oleje, které mám doma ve velkém balení, ale nepodařilo se mi ji pořádně vymýt. V lahvičce byly nějaké usazeniny či co, takže by to asi chtělo ty nástroje na čištění lahví třeba. To jen tak pro info, kdyby vás to také napadlo :D Jinak v nejbližší době Saloos kupovat nebudu, protože mám vyhlídnuté další oleje :)


To už je vše :) Schválně mi napište, jaký máte vztah ke květinovým vodám :)

6 komentářů:

  1. Já ještě žádnou květinovou vodu nezkoušela, ale určitě bych si nějakou ráda pořídila. Jen teď mám té kosmetiky dost, tak musím spotřebovávat, protože se i blíží moje narozky, tak jestli něco kosmetického dostanu, budu mít zase na nějakou dobu stopku :).
    Jooo, pamatuju si na den státnic, já hned ten den odpadla a spala jsem a večer jsme teda šli se spolužákama slavit :D.
    Ve verzi cukrová pusinka jsem měla sprchovou emulzi a byla fajn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám kosmetiky taky až až, ale jsou to hlavně sprcháče a třeba šampon dodělávám poslední, pokud nepočítám šampuk Lush na cesty :D Já státnicovala jako předposlední, takže na odpočinek nebyl čas :D A pak nějak to plynule přešlo do oslavy s nejbližší partou, další den zas další oslava a třetí s celým oborem :D Ale mám pocit, že i teď bych ještě dokázala celé dny prospat :D Kdysi byla Cukrová pusinka i jako tělové máslo, to bych brala hned :) Ale teď jsem po ní nepátrala.

      Vymazat
  2. Mně právě u téhle květinové vody vadí ta hodně intenzivní parfemace, voňavé produkty mám ráda, ale musí to mít nějakou mez, hlavně když jde o věci na pleť, takže se chci podívat po nějaké méně výrazné variantě. Ten peeling s citronem a podmáslím jsem v dm sháněla, ale nikde jsem ho nenašla, nejsem si jistá, jestli je ještě v prodeji, což mně mrzí, protože ta vůně se mi strašně líbila. Ale v téhle parfemaci měli aspoň krém na ruce, tak si tu vůni užívám aspoň tímhle způsobem:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si záhadným způsobem zvykla, ale nejdřív jsem fakt myslela, že ji ani nebudu moct používat. Taky bych brala nějakou méně voňavou, ale jak se znám, řekla bych, že je to jen obyčejná voda a nebavilo by mě ji používat :D To mě překvapilo, že jsi sehnala ten krém na ruce, já myslela, že to byla limitka minulého léta. Docela by mě ta parfemace v krému lákala, ale Balea mazadla mi nikdy nesedla, tak ho oželím.

      Vymazat
  3. Květinové vody jsem ještě nezkoušela, ale viděla jsem v drogerii levandulovou vodu a to mě teda hodně láká, protože vůni levandule miluji ve všech podobách :) Masku od Avonu mám taky, zatím jsem ji zkoušela párkrát, tak nemůžu moc soudit. Z té řady Cukrová pusinka jsem kdysi měla tělové máslo a milovala jsem ho, ta parfmace je vážně skvělá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Levandule mě taky láká víc jak růže, ale chodím do dvou drogerií DM a tam jsem ji neviděla. Doufám, že bude tvůj názor na masku na blogu :) Máslo jsem bohužel nezaznamenala, všimla jsem si té parfemace a minulý rok a to jsem máslo nesehnala :(

      Vymazat