středa 9. listopadu 2016

Chameleon z DM a kosmetická výhra v tombole

Hezké středeční odpoledne holky :) Jak se vám dařilo první polovinu týdne? Já nad očekávání dobře zvládla první zápočet semestru a už se pomalu učím na druhý, který mě čeká v pondělí. Teoreticky nic těžkého, o to divnější mám pocit a nechci to podcenit :D

V poslední době mě zas hodně začala bavit kosmetika a na sezonu podzim/zima toho mám v koupelně tolik, že nevím, co dřív používat :D A do toho se ke mně dostaly ještě další nové produkty na zkoušení.

V pátek jsem si vyzvedla na poště balíček v rámci DM skauta. Kdo nezná, popíšu. Na Facebooku DM drogerie se občas objeví možnost zapojit se do testování nějaké novinky. Stačí jen vyplnit kontaktní údaje a počkat, jestli vyberou právě vás. Na mě se usmálo štěstí jednou se suchým šamponem Syoss (o kterém jsem se vám vlastně ještě asi ani nezmínila) a zhruba před měsícem právě s lakem na nehty od nové DM značky Trend It Up. Už jsem viděla pár videí a četla nějaké články, kde byla značka vesměs chválena a laky na nehty neměly snad jediný negativní komentář. Musím se přiznat, že zrovna holografický odstín není můj styl, ale přesto lak příjemně překvapil. Pracuje se s ním krásně, je tak akorát tekutý, aby se dobře nanášel a zároveň nestékal a má dokonale střižený štěteček. Široký a mírně zaoblený, takže u mě překonal i Rimmel, se kterým se mi zatím pracovalo nejlépe. Nanesla jsem vrstvy dvě, i když nešlo o krytí, spíš aby lépe vynikl efekt. Lak vydržel hezký nějaké tři dny, pak už jsem při důkladném zkoumání viděla mírně odřené špičky, tak jsem to jako lenoch přetřela další vrstvou a lak mám už pátý den. Odstín je z určitého úhlu růžový, na denním světle hází odlesky zelené a na umělém modré s trochou stříbrné. Chtěla jsem ho původně poslat dál, ale asi si ho nechám :D Ráda bych zkusila i jiné laky této značky, ale mám poměrně velkou sbírku, tak to musím ještě zvážit :D


V pátek večer jsem byla na dobrovolnickém večírku, který se každoročně pořádá pro lidi, kteří pomáhají na pražském maratonu a dalších závodech tohohle typu. Já na tyhle večerní akce nejsem, jídlo mě vždycky zklame a celkově si tam stejně jen chodím popovídat s kamarádkami, které vídám i jindy během roku :D Tentokrát jsem ale své účasti nelitovala a poštěstilo se mi vyhrát v tombole. Když jsem si šla pro výhru, jen jsem se modlila, aby v tašce DM bylo vážně něco z DM a ne jen zbytky z maratonů v podobě klíčenek a triček, které se nacházely nejspíš v dalších taškách s logem Volskwagen :D Přání se mi splnilo a já v tašce našla samé pěkné věci :) Plastovou lahev na vodu s logem DM jsem věnovala tátovi, dva balíčky ovocných žvýkaček kamarádkám a deštník mi zabavila mamka. Byl bílý s barevnými srdíčky a logem DM.

Zaujala mě i kabelka, která má neutrální barvy a logo DM sotva znatelné. Určitě ji někdy využiju. Skleněné pilníky na nehty poputují jako dárek někomu, protože pilování nehtů mi vadí :D


Sypký pudr Essence už doma mám docela dlouho a moc se nekamarádíme, takže uvidím, co udělám s tímto. Ale rozhodně je to praktický dárek :) Krém Balea jsem ještě nikdy neměla, takže jsem se poměrně těšila na testování, i když tento je nejspíše určen pro starší pleť. Bohužel obsahuje UV faktor, tedy nechci si ho na sebe patlat na noc a na den krémy nepoužívám. Ale zkusit ho určitě chci, takže někdy se k tomu odhodlat musím :D Makeup na nohy Dermacol taky asi zkusím až nastane období holých nohou, ale je mi jasné, že pravidelné používání nehrozí :D Přijde mi to jako otravná zbytečnost a za své světlé nohy se nestydím :D A jsem moc zvědavá, jestli nebude odstín po nanesení moc tmavý.


Pokud se nepletu, to s hyaluronem je nějaké sérum (je to vše německy a já to od maturity už dost zapomněla :D). Myslím, že je to ten produkt, který se v blogosféře už objevil, ale stejně tak rychle i zmizel. Každopádně ta jediná recenze, kterou si vybavuju, byla pozitivní :) Jen musím ještě vymyslet, jak se sérum zapojí do mé skin care :) Kondicionér je sice na vlnité vlasy, ale to mi vůbec nevadí. Krásně sladce voní, snad po nějakém ovoci. Tělové mléko je pro změnu naprosto bez parfemace a asi si dlouho poleží ve skříni, protože mazadel na tělo mám momentálně spoustu.


To je tedy z dnešní várky novinek vše. V poslední době jsem i v rámci narozenin kosmeticky bohatší a zásoby už mi padají na hlavu, takže mám nákupní stopku, pokud něco nebude vyložená nutnost :D

Máte už zkušenost s Trend It Up a co máte nového v kosmetické sbírce? :)

10 komentářů:

  1. S Trend It Up mám zkušenost s rozjasňovačem a pudrem, obojí byla trefa do černého:-) Ale laky na nehty mně taky lákají a zrovna tenhle vypadá naprosto parádně:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super, už vím, co budu mít na seznamu :D Rozjasňovač žádný nevlastním, ale nedávno mě napadlo zkusit tím způsobem použít jeden stín z Naked 2 a i na první pokus se mi ten efekt líbil, tak si nějaký musím pořídit :)

      Vymazat
  2. Gratuluji k zápočtu a přeji i nadále samé úspěchy :). Připomněla jsi mi, jak byl jeden čas hrozný trend nosit holografické laky, teď zpětně si taky říkám, že mi nejspíš vůbec neslušely :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :* Vážně? To si ani nepamatuju, já na ty laky nikdy moc nebyla, takže trendy v téhle oblasti mi unikaly :D Ale jako mladší jsem milovala vše třpytivé, takže na základce jsem ani normální laky snad neměla :D Myslím, že už jsem jen na tyhle "zábavné" věci stará a sázím spíš na klasiku :D

      Vymazat
  3. Tak to jsi měla v tombole pořádný štěstí! :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, zázrak v mém případě, já totiž v životě moc věcí nevyhrála :D

      Vymazat
  4. Lak má úžasnú farbu. A mala si vážne šťastie, že to bola práve výhra z DM :) a super, že si spravila radosť aj ostatným :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I kdy to pořád není můj styl, líbí se mi víc, než jsem čekala :) No nevím, jestli žvýkačky byly nějaký mega dárek, ale zas si říkám, že holky na tu kosmetiku nejsou :D Ale rodiče ty drobnosti potěšily :)

      Vymazat
  5. To jsi vyhrála pěkný balíček, mě by potěšil hlavně deštník a taška je taky pěkná. Máš štěstí protože právě v tombolách se objevují takové ty věci které už nikdo nechce. Gratuluji k úspěšnému zdolávání školy. Mě už se maturita tak blíží, ať už to mám za sebou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já moc tombol nezažila, takže nemůžu posoudit. Ale vím, že u sestřenky na maturáku byl jako hlavní cena let balonem, vtip byl v tom, že to bylo na druhé straně republiky :D Děkuju :) Neboj, maturita půjde v pohodě. Vím, že po bitvě je každý generál, ale mně to učení ani nepřišlo moc hrozné. Na češtinu i angličtinu nás výborně připravovali celý rok (i celý gympl). Biologie mi tedy zabrala nejvíc času a němčina pro mě byla nejhorší, protože jsem ji neměla ráda, ale jak to byl jazyk, nebylo třeba se to učit jak básničku a stačilo umět jen ty otázky, kde byla nějaká fakta. A co jsem se tak bavila s lidmi, měli to podobně, takže opravdu není třeba se bát a zároveň nepodcenit přípravu, o svaťáku už se všechno dohnat nedá :D

      Vymazat