čtvrtek 1. září 2016

Spotřebováno za červenec + srpen 2016

Hezké první září :) Pokud vám dneškem začala škola, doufám, že první den dopadl skvěle :) Všem ostatním přeju aspoň co nejlepší vstup do nového měsíce. Pro mě je začátek září tak nějak depresivní, i když do školy jdu až zhruba za měsíc :D No, ale podle počasí pokračuje léto...a na mě nesnesitelné horko :D Ale aspoň to ve mně furt evokuje prázdniny :D Dneska se podíváme na spotřebované produkty za poslední dva měsíce. Není jich moc, ale takhle přes léto kosmetice moc nedám a skoro nejsem doma, tak mám rozpoužíváno hodně produktů stejného druhu na různých místech.



Šampon Avon pro lesk vlasů - recenze už na blogu byla, takže ve zkratce. Silikonový, při mytí jsem cítila, jak vlasy jakoby obaluje. Ale výsledek špatný nebyl. Umyl, vlasy nemastil, objem průměr. Ale byl mi prostě nesympatický a šampon z Avonu už si nejspíš radši nikdy nekoupím. Voněl příjemně neutrálně, trochu rostlinně, ale žádná vyloženě "zelená bylinková vůně".

Šampon Deep Brunette od Timotei jsem koupila před rokem a ani nevím proč, když silikonové šampony moc nevyhledávám. Nakonec byl ale příjemný, vlasy po něm byly lesklé a hebké, objem průměrný a nemastily se dřív. Jako bonus měl šampon hnědou barvu s božským zlatým shimmerem :D Samozřejmě vliv na barvu neměl, ale je fakt, že jsem používala i jiné šampony. Za mě neurazí, nenadchne. Pokud vám nevadí silikon, ve slevě do něj jděte. Jo a pěkně voněl, svěže, ale mírně jsem někde hodně v pozadí cítila i takovou hutnost a těžkost, jakoby kakao nebo nějaký orient. I když možná si to jen namlouvám jako souvislost s tou hnědou barvou :D

Šampon Loreal na barvené vlasy jsem koupila mamce, ale občas jsem si ho taky půjčila. Byl moc fajn. Ač obsahoval silikony, vlasy nezatěžoval, zanechal je krásně jemné, hladké, lesklé, s průměrným objemem. Maštění neurychloval a zkrátka vlasy po něm byly fakt pěkné. Jo a krásně voněl :) Pokud neuspěje Milva, zkusím dlouhodoběji používat profi vlasovku. Mamka byla taky spokojená

Šampon Milva Huma jsem dostala jako dárek k objednávce od Milvy. Myslela jsem, že mi pytlíček vystačí na dvě umytí, respektive našamponování, protože v poslední době jsem si zvykla šamponovat 2x. Omyl, šamponovala jsem jen jednou a ani na to jsem neměla šamponu dostatek a musela jsem se hodně snažit, abych se dostala všude. Na druhou stranu mě překvapil, protože i tak vlasy pěkně umyl. Chtěla jsem ho jako takové symbolické umytí od všech těch silikonových šamponů, protože má ve složení hloubkově čistící bílý jíl. Až na malou pěnivost a velkou spotřebu jsem s ním byla spokojená, a pokud budu zas Milvu objednávat, možná přihodím i tento na takovou tu hlubší občasnou očistu.

Kúra z přelivu Casting Creme Gloss už se na blogu objevila několikrát. Silikonová bomba, ale vlasy po ní mám fakt pěkné. Jen mám pocit, že zevnitř nic pořádného nedodává a jen vlasy obaluje, takže to chce střídat i s jinými produkty, Rozhodně po ní ale sahám vždy, když mám vlasy hodně zacuchané.



Mýdlo na ruce Avon s citrusovou vůní nemělo na léto chybu. Krásně vonělo, pěnilo a nevysušovalo, i když samozřejmě bylo to obyčejné mýdlo, takže ani nehydratovalo. Vůně se pak na rukou nějakou dobu držela a byla to perfektní vzpruha po příchodu domů :)

Sprcháč Fa s vůní kokosu byl fajn. Hezky voněl, pěnil, nedráždil, nevysušoval. Na sprchové gely nejsem náročná, takže mi stačí takovéhle levnější. Pokud vyhledáváte kokos, jděte do něj :) Vůně byla kokosově mléčná, ne čistý kokos jako má třeba Yves Rocher.

Gel proti celulitidě od Ryoru jsem si koupila asi v naději, že bude fungovat, a že ho budu používat. Omyl, lenost jsem nepřekonala, takže jsem ho používala jen občas. A hádejte co? Nefungoval :D A myslím, že by nic nedělal ani při pravidelném používání, protože tyhle věci jsou podle mě zkrátka blbosti. Jinak voněl rostlinně, ale nevadilo mi to. A pokožka po něm byla jemnější. Uf, jsem ráda, že je pryč a nemusím se překonávat k použití :D

Sprej Avon s vůní granátového jablka a manga byl můj oblíbený. Silná sladká vůně, ze které jsem skoro necítila alkohol. Za mě zatím top z ovocného spektra a to jsem už zkoušela skoro všechny :)




Ústní voda Dontodent byla fajn. Většina vod mě pálí a tahle nebyla výjimkou, i když to nebylo tak hrozné. Ale radši se kouknu ještě po něčem jemnějším, abych nemusela zbytečně trpět.

Zubní pasta Zendium mi vyhovovala. Sice tvořila spíš málo pěny a takovou tu, co tekla z pusy a nedalo se s ní chodit po bytě, ale vůbec nepálila a to je plus. Na druhou stranu o trochu víc svěžesti bych klidně ocenila. Bělícího účinku jsem si nevšimla, ale nemůžu moc hodnotit, protože jsem často mimo domov a pasty střídám. Za mě je rozhodně Zendium hodně zajímavá značka a mohu doporučit :)

To Sensodyne už chválit nebudu. Zuby si nestěžovaly, ale šíleně mě štípala, takže si už další nekoupím.


Meruňkový peeling YR jsem měla šíleně dlouho a jsem ráda, že je konečně pryč. Balení je malinké, ale spotřeba je taky malá. Božsky meruňkově voní, částečky má takové, že lze obličej jen lehce promasírovat nebo trochu přitlačit a vydrhnout si pokožku do ruda. Bohužel jakoby utíká mezi prsty, tzn zrníčka z obličeje jaksi mizí. A hlavně zanechává na pokožce jakoby pogumovaný pocit, který mi nebyl příjemný a vždy jsem po peelingu musela dočišťovat například gelem. Podruhé do něj proto rozhodně nejdu.

Ginkgo z DM jsem brala na svoje studené nohy a ruce. A nic se nestalo. Ani s učením mi nepomohlo. Ale ještě minimálně platíčko mám, tak mu dám šanci. 

Tyhle stíny Gabriella Salvete jsem kupovala kdysi v akci, ale po pár použitích se s nimi loučím. Byly víc červené než jsem čekala, takže se mi odstín moc nelíbil a hlavně jsem měla třpytky už při aplikaci úplně všude po obličeji.


Nejvíc vpravo je mix obou odstínů. takhle na fotce nevypadají špatně a málem jsem si je zas nechala, ale byla jsem silná a letěly do koše, když se mi doma válely několik let :D


A to by bylo pro dnešek vše. Večer zas odjíždím za přítelem a doma budu nejdřív za týden. Bohužel jsem nestihla připravit žádný článek, ale snad něco hodím občas na Instagram. tak se zatím mějte blaze :)

12 komentářů:

  1. Škoda toho meruňkového peelingu. Slyšela jsem na něj samou chválu, tak jsem si ho taky chtěla koupit, ale ten pogumovanej pocit nesnáším.
    Gel od Ryoru jsem taky kdysi měla a taky žádnej účinek jsem nezaznamenala :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No né, to je překvapení, že ten gel nefunguje :D Já na peeling četla jednu pozitivní recenzi a hned jsem si pro něj běžela, byl můj první kousek od YR.... Ale myslím, že jsem už někde četla, že někomu dělá to samé :(

      Vymazat
  2. Mně ústní vody od Dontodent přijdou fajn a rozhodně nejsou tak agresivní (a ani drahé) jako Listerinky, které jsem dřív používala pořád. A pak jsem měla tělový sprej od Avonu, můj oblíbený. Teď jsem se dívala do nového katalogu, že od podzimu budou v prodeji dvě nové varianty těchto sprejů, s brusinkou a skořicí a ten druhý s ostružinou a vanilkou, tak doplním sbírku:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Achjo, nesnáším tě, musím si oba samozřejmě koupit :D A to jsem si už myslela, že mám sbírku skoro kompletní :D Jo, Listerine je smrťák, to nemůžu vůbec :D Od Dontodent mi nejvíc vyhovovala grepová :)

      Vymazat
    2. Ten peeling z YR je naprd, ale čas od času se plácám přes ruku, abych ho podruhé nekoupila. Když oni to dovedou tak pěkně prezentovat...

      Vymazat
    3. Mně se hlavně moc líbila ta vůně, moc meruňkových věcí jsem ještě neviděla :)

      Vymazat
  3. Vůbec jsem nevěděla, že má Timotei v sortimentu takový šampon, ten jsem v drogeriích nějak nezaregistrovala, ale vypadá dobře :) No a ty stíny od GC vypadají na té ruce taky dobře, škoda jich :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já Timotei moc nezkoumala nikdy, i když asi dva nebo tři šampony už jsem měla. Takže nevím, jestli je zrovna tento všude. Ty stíny bych ti poslala, kdyby už nebyly někde na skládce :D Ale věř mi, v reálu jsou víc do červena a ty vlastnosti jsou fakt na nic. Ale měla jsem co dělat, abych je po nafocení těch swatchů nedala zpátky do krabičky :D

      Vymazat
  4. Ten tělová sprej z Avonu jsem měla taky. Měla jsem ho moc ráda, příjemně voněl a dlouho vydržel :)

    Juvelora | Nekonečná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, prostě jeden z top :) Hrozně ráda už bych si ho koupila do zásoby zas, ale mám jich tolik, že nevím, jestli ty ostatní vůbec do dalšího léta dodělám :D

      Vymazat
  5. Ústní vody Dontodent jsem si koupila 2 a vůbec mi nechutnají :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám teď nějakou Sensitive a ta je vážně nechutná :D Ale grepová byla super a tahle by taky šla, kdyby na mě nebyla pálivá :)

      Vymazat