čtvrtek 21. července 2016

Avon Summer White Sunset

Ahoj :) Zítra mám většinu dne narvanou a na víkend odjíždím, tak je nejvyšší čas zas něco napsat, aby tu nebyl článek maximálně jednou týdně, jak se bohužel v poslední době stávalo. Dneska to bude spíš taková bleskovka, protože mi poslední dva dny není moc dobře a zírání do počítače tomu nepomáhá. Navíc recenze vůní mi moc nejdou, tak to berte spíš jako takový tip :)


Vzhledem k tomu, že je to katalogová voňavka, bych řekla, že to bude určitě spíš typ vůně pro ty méně náročné z vás. Cena byla kolem dvou stovek, takže za pár korun. Já ji mám už od minulého jara a opravdu jsem ji chtěla používat už před rokem, ale nevyšlo to.

Obal odpovídá ceně. Není vyloženě ošklivý, ale nenadchnul mě. Na fotce to asi není vidět, ale část flakonku, kde je nápis, že zploštělá. Plus je, že je vůně poměrně skladná, ale já ji v kabelce rozhodně netahám, zrovna malá taky není a sklo něco váží.

Popsat vůni bych asi úplně nedokázala, takže vám sdělím jen to, co Google. Toaletku tvoří směs růžového pepře, svěžího lotosu a jemného březového dřeva. Nevím, jak jednotlivé části voní, takže budem muset věřit Internetu. Patří do kategorie květinově-orientální a má vás "zahřát kouzelnými paprsky zapadajícího slunce".  Docela se mi ta poslední věta líbí. Něco hřejivého a uklidňujícího tam opravdu je. Jen jsem měla nějak zafixováno, že jsou tam i tóny broskví, ale nevadí :D Vůně je lehká, tak akorát sladká. Myslím, že by nemusela vadit nikomu a dokážu si ji představit i na mamce.

Na těle ji cítím tak čtyři hodinky, samozřejmě okolí ji cítí déle. Přítel dokonce říkal, že mu pak ještě celý den vonělo povlečení. A já ji měla i na praxi minulý pátek, oblečení mám pověšené v pokoji, a když projdu kolem, závan vůně pořád cítím. Bohužel vůně docela rychle ubývá a tvar flakonu to ještě podtrhuje. Nutno dodat, že s ní zrovna moc nešetřím, protože není úplně nejsilnější (díky čemuž ale aspoň neobtěžuje lidi v okruhu několika metrů).

Já jsem s vůní spokojená, takhle na léto je příjemná, cena odpovídá kvalitě :) Od okolí už jsem taky slyšela pár komplimentů. Na druhou stranu další balení mít nemusím a ráda zkusím zas něco jiného :)

Máte radši drahé kousky nebo se spokojíte s levnější vůní?

26 komentářů:

  1. Mně vyhovují dražší i levnější kousky. Mamka má tuhle vůni strašně ráda, z katalogu si ji objednávala už alespoň 5x :D Nalákala na ni i babičku. Mně voní, někdy ji použiji, ale balení pro sebe bych si nekoupila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky to taky mám, ráda se navoním něčím dražším, ale běžně mi stačí obyčejné vůně :) Mám k téhle vůni asi vztah jako Ty, akorát tedy že já ji koupila pro sebe :D Škoda, že mi k srdci nepřirostla víc, za tu cenu by bylo ok si ji kupovat opakovaně.

      Vymazat
  2. Ja mam rada drazsi i levnejsi, nejsem nejak extra narocna, ze bych pouzivala jen drahe vune, i mezi temi levnymi se daji najit skvele kousky :)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
  3. Ja mam rada drazsi i levnejsi, nejsem nejak extra narocna, ze bych pouzivala jen drahe vune, i mezi temi levnymi se daji najit skvele kousky :)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si myslím :) Hlavně Avon mi přijde občas hodně předražený. Mamka má nějakou vůni z katalogu snad za 900 a to už mi přišlo na Avon dost.

      Vymazat
  4. Mně se líbí taky, očichávala jsem stránku v katalogu a používala ji bývalá kolegyně z práce :-D Ale vzhledem k tomu, že mám doma kolem dvaceti vůní, si ji kupovat neplánuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám právě vůní hrozně málo :D Vlastně jsem jednu dobu měla jen spreje z Avonu a Bright Crystal na lepší příležitosti :D

      Vymazat
  5. U mě záleží jak si mě vůně získá na první přičuchnutí a pak obal. Cena nějak nerozhoduje, když se mi parfém libí, chci ho. A od Avonu miluji vůni Pearl Rare :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně na obalu zas tak nezáleží, pokud se mi líbí vůně, ale je fakt, že pokud je obal fuj, ani ji neočichám. Tak tuhle neznám, musím očichat, jestli se ke mně dostane někdy katalog s navoněnou stránkou :)

      Vymazat
  6. No podle popisu vypadá skvěle, ráda bych ji očuchala. :))
    Snad ti bude co nejdříve lépe a užij si víkend. :)
    KattyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, už je mi dobře :) Snad bude brzo v katalogu ta možnost :) Krásný víkend i tobě :)

      Vymazat
  7. Já nejsem náročná a spokojím se i s levnějšími vůněmi :). Tuhle voňavku měla minulé léto kolegyně a vždycky když se navoněla, provoněla celou místnost a všichni jsme se ptali, co to má :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji bohužel ještě u nikoho jiného nezaznamenala, ale co tu tak čtu ty komentáře, vidím, že ji zná dost lidí :)

      Vymazat
  8. Já jsem tuhle vůni měla a asi takhle, nebyla špatná, voněla mi, ale nebyla to vůně, kterou bych si nutně musela koupit znovu. Já se spokojím i s levnějšími vůněmi, hlavně teď na léto, kdy se jimi doslova polívám a voňavky mi mizí bleskovou rychlostí. Ať je brzy líp:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, neurazí-nenadchne a výkon odpovídá ceně. Taky se v létě furt něčím polívám, ale hlavně Baleou a spreji od Avonu :)

      Vymazat
    2. A děkuju, už je mi fajn :)

      Vymazat
  9. Tahle vůně je supr. Je taková lehká a zároveň příjemně sladká :) zkrátka letní :) Jen škoda že moc nevydrží :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky je podle mě nejlepší definice letní :) No jo, výdrže je škoda, ale za tu cenu jsem ani moc neočekávala.

      Vymazat
  10. Popisky čtu vždy ráda, ale nikdy nevím, co si pod tím nakonec představit :D V představování si vůní jsem fakt špatná :DD Ale jsem teda opravdu překvapená, že ji přítel ještě takhle dlouho cítil, to mě teda u avonu fat překvapilo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, popisky jsou super, ale poznám z toho asi tak stejný kulový, co ty :D Přítel má na moje vůně asi zvláštní nos, protože cítil strašně dlouho i Oriflame Eclat Weekend, což taky není nejvýraznější ani nejtrvanlivější vůně :D Ale já mám už rok jeho mikinu a taky z ní furt cítím trochu vůně (Str8 Rebel). Sama tomu nemůžu uvěřit, ale možné je, že si tu vůni už jenom představuju :D

      Vymazat
  11. Túto voňavku som dostala pred nejakým časom, myslím, že vôňa je celkom príjemná. Pre ľudí, čo majú radi sladšie vône :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě to není pro milovníky takových těch hodně svěžích sportovních vůní, ale řekla bych, že většině lidem sedne nebo jim aspoň nebude vadit :)

      Vymazat
  12. Vyzerá celkom dobre :) Super článok!

    Pozývam ťa na letnú Giveaway, ktorá práve prebieha na mojom blogu! :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  13. Tak přesně tuhle voňavku mám už podruhé a mám ji strašně moc ráda. Ideální na léto :) Zatím ale u mě vyhrává playboy všech druhů ♥
    http://fitlucy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Playboy jsem v životě neměla. Ale kdysi jsem očichávala nějaké sprcháče a nevoněly špatně, tak musím zas vyrazit na průzkum :)

      Vymazat