sobota 16. ledna 2016

První dojmy Yves Rocher SPICY VANILLA limited edition

Ahoj kočky :) Dneska to bude rychlovka, protože tohle zkouškové je vážně mazec. Mám sice za sebou tři zkoušky a už jen dvě před sebou, ale o to jsou horší a mám na ně méně času. Ale to se nějak zvládne, při nejhorším je dodělám v letním semestru :D Každopádně učení nepočká, takže tu mám jen kratičký článek. Vlastně ani není moc o čem psát, protože produkty ještě nemám pořádně otestované. Sadu jsem dostala k Vánocům (obsahovala ještě balzám na rty, ale ten jsem načínat nechtěla). Vzhledem k tomu, že zásob mám fůru, nechtěla jsem začít vše používat. Ale že jste to vy, všechno jsem párkrát zkusila, abych vám řekla, jestli má cenu si něco pořizovat. Nejsem si jistá, ale řekla bych, že v obchodech limitku ještě najdete.


To hlavní, co všechny u limitek zajímá, je vůně. Ta je naprosto božská. Není to klasická vanilka, kterých je všude dost, ale krásná jemně sladká kořenitá vůně, která ale není nijak štiplavá nebo otravná, ale skutečně jemňoučká a jakoby zastřená. takže nemůže vadit snad nikomu.

A teď už k jednotlivým produktům. Tekuté mýdlo je to jediné, co zatím používám běžně. Máme doma vždy mýdla tuhá, protože mamka tekutá nemá ráda. Ale kdyby to bylo na mě, používám už jenom tohle, protože je naprosto super :) Hodně pění, takže ho stačí malinko a vůbec neubývá. Vyloženě hydratační není, ale ani mi nepřijde, že by nějak extra vysušovalo.

Krém na ruce není moc hutný, je spíš gelovo krémový a rozhodně jsem čekala, že bude hutnější. Rychle se vstřebává a nelepí. Bohužel tomu odpovídá i hydratace, která není nic moc. Na běžné přemáznutí během dne mi stačí, ale na noc ho používat nebudu. Z hlediska vůně je to ale ten nejlepší způsob, jak se během dne kochat a nemuset kvůli tomu otvírat lahvičky ve sprše. Vůně sice ztratí na intenzitě, ale nějakou dobu na pokožce vydrží.

Sprcháč je taky fajn, nehydratuje ani nevysušuje a pění obstojně. Tělové mléko se pěkně roztírá, celkem rychle vstřebává, ale obsahuje třpytky, které v pečující kosmetice nesnáším. Jsou sice drobounké, ale na slunci nebo umělém světle jsou vidět. Ale samozřejmě ho používat budu, možná v létě na opálenou pokožku by byly třpytky pěkné :)  Co se hydratace týče, opět spíš průměr.

Za mě tedy nic není absolutní must have, i když mýdlo jsem si zamilovala (bohužel jak nejsem na tekutá moc zvyklá, nemám s čím porovnat). Ovšem vůně téhle limitky je skvělá, takže si klidně udělejte radost :)

Máte něco z vánoční limitky YR? Když jsem byla v obchodě, líbily se mi všechny vůně :)

9 komentářů:

  1. Krém na ruce mám taky, ale zatím jsem ho nezkoušela

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem si udělala radost sprchovým gelem Vánoční jablko, ten jsem ještě ani nezkoušela a pak dva krémy na ruce a musím souhlasit, hydratace dost špatná, ale voní parádně. Lákalo mně toho víc, ale ty ceny se mi zrovna dvakrát nelíbily:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jablko jsem moc nezkoumala, protože vím že ta vůně k nám dorazila jako první a to jsem měla šílenou rýmu a pak jsem se zaměřila už jen na regál, kde měli vanilku a pak nějaký ten pomeranč na dva způsoby :D Té hydratace je vážně škoda :( Ceny jsou na můj vkus taky hodně, sama bych si to nekoupila, protože je mi jasné, že se dá sehnat i něco lepšího za nižší cenu a jsem dost lakomá, abych si to kupovala jen kvůli vůni :D

      Vymazat
  3. Taky mám krém na ruce, ale s vůní kandovaného pomeranče a skořice. Musím s tebou souhlasit, že mě hodně překvapila ta jeho gelová konzistence. Ale voní krásně, to se musí nechat. Přeji hodně štěstí u zkoušek Jani, taky jenom ležím v učení, takže tě naprosto chápu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě by ta konzistence ani tak nepřekvapila, kdybych už dřív neměla jejich klasický krém na ruce, který byl opravdu hutný a stačil mi i na noc. No nedá se nic dělat, hlavně že krásně voní :) Děkuju, taky ti budu držet palce, snad to zkouškové přežijeme s co nejmenší psychickou újmou :D

      Vymazat
  4. Já mám sprcháč a dva balzámky. Se sprcháčem jsem spokojená, je stejný jako vždy, takže jsem věděla, co od něj čekat. Fakt strašně krásně voní. Jinak mě celkem štve, že jsem si nepořídila ty mléko se třpytkami, protože mám celkem ráda, když se třpytím :)

    Rimmel London Lipstick

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě zkus ještě koupit, třeba budou mít nějaké zásoby :)

      Vymazat
  5. Mám krém na ruce, protože jsem ho dostala k objednávce, ale jinak jsem nic nekupovala, protože té kosmetiky mám dost a tak zase nechci syslit :D.

    OdpovědětVymazat