úterý 5. ledna 2016

Povánoční chlubení aneb co jsem dostala od Ježíška

Hezký zasněžený den :) Jak se máte? Já v poslední době vůbec nestíhám, protože začalo zkouškové. Včera jsem naštěstí úspěšně zvládla první zkoušku, ale zítra mě čeká další. Sice jsem se přes Vánoce už učila, ale kdo ví, kolik jsem toho zapomněla a ještě jsem neměla odvahu to otevřít :D Dnes bych vám ráda ukázala dárečky, co se mi sešly pod stromečkem od rodiny, kamarádek a přítele. Upřímně jsem tolik dárků ani nečekala, protože jsem nutně potřebovala nový telefon. Ale asi jsem byla vážně hodná a dostala jsem spoustu věcí, které určitě všechny využiju :) Samozřejmě nadpis berte s rezervou, sama mám podobné články moc ráda a čmuchání pod cizími stromky mě baví :D



Jako první tu mám ten nejpotřebnější dárek, protože můj starý mobil už má doslouženo a čekám, kdy odejde úplně. Tento nový je zatím neprobádaný, protože mám ještě starou velkou simku a nemám čas to teď řešit. Zatím mohu tedy jen napsat, že oproti starému je obrovský, ale mnohem tenčí a asi bude trvat dlouho, než se s ním naučím :D


Plameňákové tílko je z hodně příjemného materiálu, akorát je to takový ten kratší a širší střih, tak úplně nevím, jak ho budu nosit, při nejhorším na doma. Tmavě modré tílko bude super na zkoušky v létě.


Tady je vidět aspoň trochu jeho originální střih a mírně transparentní pruhy.


Nesmí chybět pyžamo a ponožky :D Ano, hádáte správně, sexy košilky nevlastním a dávám přednost pohodlným pyžamům :)


Z praktických dárků tu mám polštář na židli, protože už byla dost tvrdá vzhledem ke svému značnému opotřebení :D


Každoroční klasika - kalendáře. Většinou dostávám jeden se psy, ale i dvakrát koně jsou super :)


Dárky od přítelovy maminky. Tílko Adidas má nádherný letní vzor. Jen tedy značkám přes celá prsa nefandím :D Ale i tak je fajn a materiál je super. Jen už nesmím přibrat, protože je mi tak akorát :D Kosmetická taštička poslouží dobře na nějaké kratší výlety, ale upřímně věci na víkend už se mi do ní nevejdou :D Nicméně hrozně se mi líbí ty "stříbrné nitě".


Chlupatou šálu jsem na sobě ještě neměla, ale na dotek je mega příjemná a nepouští chlupy. Po čepici jsem toužila už od gymplu. Spolužačka ji měla a říkala té bambuli "Bambiho ocásek" :D Vím, že ji má každý, ale mně se prostě líbí :)


Po Eos jsem nikdy netoužila, protože je měl každý a nakonec se mi během dvou dnů sešly od kamarádek hned dva :D Růžový by měl být kokosový, ale čistý kokos to rozhodně není. Na první přičichnutí je to zvláštní sladká vůně, ale když se hodně zamyslím, tak tam trochu kokosu najdu, jinak cítím i vanilku a nějaké ovoce nebo tak něco. Druhý je mátový a je to fakt síla, pokud nemáte rádi mátu, vyhněte se mu :D Zkoušela jsem ho jednou a na rtech hřeje i studí zároveň, tak jsem na něj moc zvědavá. A sprcháč voní naprosto božsky a začala bych ho používat okamžitě, nemít zásoby zimních vůní.


Od přítele jsem dostala tuhle sadu od YR. Líbily se mi všechny vůně ze zimní limitky, takže jsem se sama nemohla rozhodnout, co si pořídím. A přítel to vyřešil za mě :D Vanilka je hodně zajímavá, protože to není klasický slaďák, ale kořením utlumená vůně :) Sada obsahuje mýdlo, balzám na rty, sprcháč, tělové mléko a krém na ruce.


A následují dárky ode mě pro mě :D Tahle řada je prý hodně chválená. Masku jsem ještě nezkoušela, gommage už 2x. Po dvou minutách od nanesení se má obličej masírovat, ale to mi nějak nešlo, maska držela jak přibitá, takže jsem rovnou oplachovala. Ale i tak je to zajímavá věcička a má to být na způsob enzymatického peelingu, který jsem si chtěla koupit od Ziaji. Mám načaté jiné věci, takže zatím vše putuje do zásob.


Tahle řada božsky voní a dnes poprvé plánuji testovat. Vlastně jsem šampon se silikony neměla pár měsíců, tak jsem zvědavá :)


Přívěsek od sestřenky je boží a všimněte si i dokonalé krabičky :) Vůni jsem nečekala, takže o to větší mám radost. Je to moje nejoblíbenější vůně a jediná z těch drahých, co jsem kdy měla. A zrovna včera mi došla ta z minulých Vánoc, takže mamka měla skvělé načasování. Od druhé sestřenky jsem dostala nějakou flašku, ale tu jsem nechala na chalupě.


A článek zakončím dekorativkou z Avonu. Tužku na oči má kamarádka, tak jsem ji chtěla zkusit a na rtěnky jsem četla chválu. Nic z toho jsem ještě krom swatchů nezkoušela. Rtěnky se zdají být fajn, ale tužka mi přijde tvrdší a málo pigmentovaná.


Tmavší odstín je Rose bouquet a světlejší Tawny rose. Tužka je v odstínu Brown shimmer. Určitě můžete čekat recenzi :)

Ještě jsem dostala papuče, nádherné červené, ale ty jsem nechala na chalupě. Třeba si někdy vzpomenu a vyfotím je :D A pak samozřejmě nějaké peníze od babičky, ale zatím je utrácet neplájuju, protože nic akutně nepotřebuju. Z kosmetiky si musím dát nakupovací stopku a ani to nebude problém, protože nebudu mít čas chodit po obchodech :D

Jinak s články to teď moc valné nebude, protože o víkendu budu u přítele a jdeme na myslivecký bál a pak už začnou zkoušky, na které budu mít na učení jen pár dnů. Ale pokud to jen trochu půjde, pokusím se ozvat.

Užívejte zasněžené krajiny a vyrazte na procházku, dlouho sníh nebude :D

25 komentářů:

  1. Tak tu sadu z YR závidím, to je hodnej přítel :) A jinak moc krásný dárky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prý to kupoval na poslední chvíli, protože pořád nevěděl a v YR strávil asi hodinu a dokonce ho donutili si založit věrnostní kartu :D Tomu se říká oběť z lásky :D Říkám si, že se vážně moji blízcí trefili, i když kromě telefonu jsem neměla žádné konkrétní přání :)

      Vymazat
  2. Samé krásné dárky:-) Nejvíc se mi líbí sada z YR, EOSy a voňavka Versace:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Versace je fakt boží, ale je fakt, že ho mám na speciální příležitosti, jinak by byl za půl roku pryč. Ale vydrží vonět celý den a na oblečení se drží dlouho :)

      Vymazat
  3. Pyžamko je tedy nejvíc rozkošné!:) A mobil Sony mám taky a nemůžu si stěžovat:)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsi mě potěšila, já si právě nemohla vůbec vybrat, protože se v tom zas tolik nevyznám, ale byl mi od bratránka doporučen tenhle s tím, že tedy ujde (nejsem na techniku tak náročná jako on) :D

      Vymazat
  4. Dostala jsi krásné dárečky. Pyžamo a ponožky jsou boží. Čepici s chlupatou bambulí mám taky a miluju jí, je to jediná čepice, kterou jsem ochotná nosit a dokonce si myslím, že mi sluší :D A kosmetika je taky super, to je jasný. Zvlášť ty rtěnky od Avonu vypadají moc dobře :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ponožky se Snoopym dostávám každý rok :D Bambiho čepice je hlavně jediná, která mi sedí perfektně a neodstává mi od uší :D Zítra, pokud budu stíhat, jednu z rtěnek poprvé zkusím :)

      Vymazat
  5. Krásné dárky. Nejvíc se mi líbí pyžamo. :D Sexy košilky sice doma mám, ale už roky jsem v nich nespala.:D
    Jinak nadpis článku mě pobavil, dnes jsem koukala na pár videí na yt a každé vánoční je zahájeno "já se nechci chlubit, tak mě nehejtujte..." Na zabití. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dík za pochvalu, ten nadpis mě napadl okamžitě, protože klasiku typu co jsem dostala jsem viděla už mnohokrát :D Já mám doma vlastně dvě sexy košilky, obě jako vtip od kamarádek, ale je to takový ten levný materiál, takže se v tom spát nedá :D Občas se mi nějaké košilky líbí, ale umírněné, ne samá krajka a průhlednost :D

      Vymazat
  6. Ahoooj, tak měla T. pravdu, že jsem ti něco komentovala O:)
    Už tě sleduju, aby mi nic neuniklo :)) A trošku ti závidím hlavně ten mobil a ty kalendáře :))
    Míša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já jenom čekala, kdy se dozvíš, že o Tobě vim a trvalo to teda docela dlouho, T. drby moc rychle nešíří :D Mobil nezáviď, zatím je to kus kovu, co mi leží na stole a čeká na oživení, snad v tomhle týdnu :D A určitě bude poruchový jako všechny ty super vychytané přístroje :D

      Vymazat
  7. Tak to jsi musela být vážně moc hodná, skvělé dárky jsi dostala :) Přidávám se k ostatní holkám, pyžámku je úžasné :))

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  8. Versace bright crystal jsem měla a voní úžasně! Nemohla jsem si ji vynachválit :)
    Getmovin by Deni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavně dlouho vydrží, na oblečení v pohodě týden :)

      Vymazat
  9. Dokonalé dárečky :) Mátový eos mám a těším až ho v létě budu pořád používat, podle mě je to ten nejlepší eos. A ten balík Yves Rocher ti moc závidím, užij si ho jak nejvíc můžeš :))

    Benefit They're Real

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se k němu dostanu taky až tak v létě, ale věřím, že bude super :) Balík YR je super, jen ty třpytky v tělovém mléku bych mít nemusela.

      Vymazat
  10. Nádherné dárečky! ♥ Mátový Eos musím vyzkoušet!! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyzkoušej, dá se koupit v drogerii, ten kokosový je prý objednaný :)

      Vymazat
    2. Copak, chceš poradit s výběrem rtěnky? :D Zrovna tebe bych tady nečekala :D

      Vymazat