čtvrtek 17. prosince 2015

Vánoční dárky pro mé blízké

Hezké čtvrteční odpoledne :) Jak se máte? Já si užívám posledních pár dnů volna, než se začnu učit na zkoušky. Dnes bych vám chtěla ukázat pár dárků, které jsem nakoupila pro rodinu a přátele. Nejedná se o nic speciálního nebo extra kreativního, protože dárky zas tak moc neřešíme. Obdarovávám jen rodiče, sestřenky, pár kamarádek, přítele a pro přítelovu rodinu jsme nakoupili dárky společně. Babička a jedna kamarádka už dárky dostaly, takže vám mohu jen prozradit, že babička si přála noční krém a kamarádka dostala musli od Mixit. Pro přítele mám košili, ale bohužel jsem ji už zabalila.


Do přítelovy rodiny putuje svíčka YC. Přítel měl za úkol nějakou vybrat, takže samozřejmě jsem musela asistovat :D Nicméně nejsem s výběrem spokojená. Vzhledem k otvírací době a omezenému času jsme navštívili nějaký krámek s home decorem v Kotvě. A výběr mizerný. Měli nějaké vosky, pár votivek, asi 10 těchto středních a 5 velkých. Velké jsme ani nezkoumali, protože jen tato střední stála 600, což už je skoro běžná cena té velké. Ale přítel platil a už se mu nechtělo nikam chodit, tak jsem to nechala více méně na něm. Mně se tedy líbila víc jiná vůně, ale tahle taky nebyla nejhorší. Jedná se o vůni orientální, ale zároveň není úplně těžká. Přijde mi trochu jako skořice s karamelem a nějakým dřevem, ale ne ve své nejvýraznější podobě, takže je spíš tlumená. Taky cítím trochu svěžesti a chladu a není to žádný bolehlav. Ale vyloženě můj styl to není. Když se podívám na ty pyramidy, tak ta vůně docela sedí :D Dokážu si představit, že takhle to voní v luxusním hotelovém pokoji někde v Egyptě nebo že tak to vonělo u Kleopatry doma :D


Pro rodiče jsem vybrala k hlavnímu dárku ještě něco z kosmetiky. Táta strávil téměř celý svůj život v armádě, takže jsem neodolala sprcháči a máslo si mamka přála, protože mi na něj občas chodí. Nemá ráda jedlé vůně, ale tohle není taková síla.


Pro jednu kamarádku a sestřenky jsem nekreativně objednala sady z Avonu. Sestřenky se aspoň nebudou hádat a kamarádka miluje hlavně tělové spreje, takže věřím, že bude mít radost. Jednu sadu jsem si koupila i pro sebe a sprej už občas používám. Vůně je to zajímavá, opravdu jako švestka s cukrem a kapkou vanilky, ale pokud to porovnám s jinými, nepřijde mi moc výrazná. Na druhou stranu okolí nemůže obtěžovat, což je plus. Až budu sadu sama používat, tak vám určitě napíšu něco víc. Zkusím se na testování vrhnout hned po svátcích, protože parfemace je ideální na zimu :)


Jedna kamarádka má v prosinci ještě svátek, takže jsem jí vzala krém na ruce a balzám na rty. Balzám používám taky a je moc příjemný a hlavně je úplně malinký a super do kabelky. Krém voní jemně po vanilce a četla jsem na něj už nějaké pozitivní ohlasy. Jeden balzám a krém jsem vzala jako rezervní, takže o krému se dočtete, pokud na mě zbude.


V Reserved jsem udělala nákup hlavních dárků pro rodiče. Mamce jsem koupila kruhovou krémovou šálu, protože zatím má samé šedé a tmavé barvy. Je tak akorát huňatá a hlavně nepouští chlupy. Táta nosí z nějakého neznámého důvodu pořád kšiltovky, tak jsem vzala nějakou hezkou místo těch reklamních hrůz, co má :D

Mimochodem včera už jsem dostala první dárky, konkrétně od spolužačky :) Jedná se o super sprcháč od Dove a konečně jsem i majitelkou Eos balzámku, takže vám pak určitě napíšu něco víc :)

Co vy a dárky? Jste kreativní nebo nakupujete jako já na poslední chvíli? :D

16 komentářů:

  1. Já už mám dárky nakoupené a zčásti i zabalené, ale moc kreativní nebývám, takže většinou kosmetika. A pak už podle pohlaví, pro ženskou část rodiny a kamarádky to kromě kosmetiky bývají i svíčky a různé drobnosti a pro chlapy ještě nestárnoucí klasika jako ponožky, košile tak dále:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám to stejně :D Ale teda zabalené dárky ještě zdaleka nemám, vůbec mi to nejde, takže většinou končím u tašek :D

      Vymazat
  2. Vojenskýho playboye kupovala moje mamka příteli, ale voňavku :)
    Já už dárky měla nakoupené dlouho a dokonce už je mám i zabalené. Kupovala jsem dekorativní kosmetiku spíše než pečující, pak taky bižu a nějaké věci, co vím, že dané osobě udělají radost :).
    Vanilkový krém na ruce od Avonu mám právě na stolku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych chtěla umět nakupovat včas :) Já dekorativku nekupuji téměř nikdy, protože nepodarovávám nikoho, kdo by na kosmetiku byl. U pečující vím, že se nespletu, pokud by to tedy nebyl pleťový krém, toho bych se trochu bála. Ale určitě je nejlepší vědět, co daná osoba chce, takže právě se mnou to mají všichni jednoduché, protože kosmetiky je velký výběr :D Pokud dobře počítám, vanilkový krém na mě opravdu zbude a moc se na něj těším :)

      Vymazat
  3. tento sprcháč Playboy jsem také musela koupit jako jeden z dárečků, nádherně voní! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě nejdřív zaujal obal :D Moc pánské vůně nerozlišuji, mám jen dvě kategorie: kořenité a sportovní a v nich pak už jen rozlišuji, jak moc záchodová je ta vůně :D

      Vymazat
  4. Hezké dárky, určitě potěší! :) Jen doufám, že tvoji blízcí nečtou tvůj blog O:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nečtou, nikdo o něm neví a kdo náhodou kdysi věděl, tak kouknul jednou a dál nic :D

      Vymazat
  5. The post is really great! You have a wonderful blog:)

    irenethayer.com

    OdpovědětVymazat
  6. Koupila si skvělá dárky, já bych byla moc nadšená ze svíčky od YC :)

    Christmas Essentials 2015

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Mně by se taky líbila, ale sama bych si ji nekoupila, přece jen je to hodně drahá sranda :(

      Vymazat
  7. Doufám, že svíčka udělala radost. Já osobně nakupuji dárky až na podzim, ale stane se, že některé dokupuji na poslední chvíli. Snažím se být trochu kreativní a dát to dárku něco osobního, ale ne vždy se mi to povede :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Udělala :) To já bych byla taky ráda kreativní, ale zrovna na podzim toho mám moc a nakupovat už v létě nedokážu :D Vždycky jsem obdivovala mamku, jak nakupuje dárky po celý rok :)

      Vymazat
  8. Ja jsem vymyslela darek pro tatku strasne dlouho. Nakonec jsem po porade s nekolika odborniky koupila takovyto darek se sestrama - http://www.naradi-vesely.cz/pila-motorova-ps32c.html?force_sid=5ef2ec780922394ee8d67eff7b923094 , tatka porad basni, jak chce porezat par stromu v sade a nema na to vercajk a kdyz to rozbalil tak se malem rozbrecel radosti a uz se tesi na jaro :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé tak to je geniální :) Akorát u nás by to udělalo radost spíš mamce, táta na tohle není :D Taky bych chtěla vymyslet tak originální dárek, co by udělal mega dojem :)

      Vymazat