pátek 4. prosince 2015

Spotřebováno za listopad 2015

Hezký den :) Je to neuvěřitelné, ale utekl další měsíc a tím pádem je zde další spotřebováno. Na mě to byl za listopad celkem slušný výkon, i když některé věci nejsou spotřebované, ale už bylo načase se jich zbavit.


Stín od Essence jsem vám ukazovala v minulém článku, ale už poletí do koše. Pigmentace nic moc, výdrž nula, nepoužívala jsem ho a hlavně už úplně nevoní, takže ho vyhodím. Na jednu stranu je mi to líto, ale stejně vím, že bych ho nepoužívala a zbytečně by se mi válel v koupelně.

Balzám Baby Lips mě zklamal. Hydratace nic moc a hlavně odstín byl strašný, ale za to už si můžu sama, měla jsem sáhnout po jiném. Peach kiss obsahoval drobný shimmer a ten jsem pak měla rozpatlaný po celé bradě. Fakt nevím, jak tam doputoval, protože na rty si během dne nesahám. Umělá broskvová parfemace plusové body taky nepřidá. Krom toho mám ráda balzámy bezbarvé, které můžu vrstvit podle libosti a nevypadají pak na rtech divně, jako tento (ne že by dokázal vyloženě zesvětlit, ale nebylo to ono).

Korektor Miss Sporty byl jedním slovem děs a nechápu, jak jsem ho mohla používat. Bohužel ty krémové jsem objevila teprv před víc než rokem a tento mě nenapadlo dřív vyhodit.

Fixa na oči z Oriflame nemusela být špatná, ale koupila jsem si ji už dávno a to jsem se ani moc nelíčila. Teď už je bohužel vyschlá, takže se názoru nedočkáte.


Kondicionér ve spreji Aussie prostě vyhodit musím. Je to jedním slovem peklo. Jedná se o divně sladce nevoňavou vodu (jinačí parfemace než co jsem měla šampon, obyč balzám a masku). Nic nedělá, jen vlasy obalí něčím lepivým, takže se pak na ně nabaluje prach a ještě jsou na dotek hrubější. Zkrátka za mě propadák, ještě že jsem ho vyhrála a nemusím litovat peněz. Celkově jsem z Aussie zklamaná, vše co jsem zkusila byl spíše průměr a za ty peníze nic extra.

To s šamponem Balea jsem spokojená byla. Šampony této značky mám ráda a vždy mám nějaký v zásobě na prostřídání se šampuky Lush nebo silikonovými z drogerie. Tento byl gelový a moc hezky voněl po zelených jablkách a to jablečnou vůni nevyhledávám. Úplně super by byl na září nebo říjen, ale i na zimu bych ho klidně brala zas, kdyby to nebyla limitka. Nic extra vlasům nedodal, ale umyl je a pokožku hlavy nedráždil. Za pár korun super.

Kondicionér TG byl klasický silikonový balzám a nijak se nelišil od jiných produktů v této kategorii, tedy až na cenu. Na můj vkus byl až moc drahý a zas tak extra nebyl. Ale pokud vám nevadí víc investovat, získáte balzám, který vlasy obalí, půjdou lépe rozčesat a zároveň je nezatíží. Já si ho už ale kvůli poměru cena/výkon nekoupím. Jo a voněl hezky, tak kadeřnicky a neutrálně.


Sprcháče Radox miluju a střídám je s Baleou. Tenhle voní hezky svěže po grepu, nechybí ani nádech hořkosti a kapka sladkosti. Vůně se na těle chvilku drží, nevysušuje a hezky pění. Za mě spokojenost, jen tahle parfemace je spíš na léto a na zimu mám radši jiné vůně. Každopádně Radox si budu kupovat dál :)

Tělové mléko s malinou od YR jsem dostala od kamarádky a určitě si koupím další. Bylo sice dost tekuté, ale mou normální pokožku hydratovalo dobře. Vůně byla božská a na těle se chvíli držela. Jen škoda, že patří mezi výrobky se zeleným bodem, tudíž se na něj nevztahují slevy.

Zeštíhlující emulze od Ryoru překvapivě nefunguje :D Ani nevím kde jsem ji sebrala, ale to je fuk. Výsledek je, že jsem ji stejně nepoužívala pravidelně, protože jsem byla líná. Nicméně pokožka pak byla na dotek příjemná. Ale pozor na vůni, je zvláštní. Mně nevadila, ale je to aroma dřeva a stromové smůly, nebo jak to popsat.

Máslo na nohy Balea jsem dodělávala od léta. Vonělo svěže po mátě a pomerančích, ale výživa nic extra. Zkrátka krém no, nicméně na léto na nohy a ruce fajn.


Antiperspirant Dove už radši ponechám bez komentáře, abych vás neunudila :D

Vůně Davidoff Cool Water nebyla úplně můj styl, ale dostala jsem ji, tak jsem ji poctivě dva roky spotřebovávala. Byla svěží, sportovní, taková ta vodního typu. Byla dost výrazná, takže stačilo málo a vydržela celý den. Ale kamarádka mi nedávno říkala, že s touhle vůní voním "jako já", takže nevím no, asi to špatná vůně nebyla. Ale já si v tom "jako já" nepřipadala, takže jsem ráda, že už je pryč.


To bylo ze spotřebovanců vše a pokusím se za víkend ještě nějaký článek sesmolit :)

Co z kosmetiky došlo vám v listopadu? :)

22 komentářů:

  1. Souhlasím s korektorem Miss Sporty, byl to jeden z prvních, které jsem měla, ale byl na dvě věci. U balzámu Baby lips bych odstín ještě přežila, i když na větvi jsem z něj nebyla, ale coby balzám mi přišel dost mizerný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukám, že korektor je dost legendární, zrovna tu byla sestřenka a hned říkala, že ho taky měla :D Údajně by měly být lepší ty z kolekce elektro nebo ty vánoční, ale já to už nerisknu, to radši obyč balzám a rtěnku :D

      Vymazat
  2. Ten popis u Aussie spreje zněl až děsivě :D :D. No jasně antiperspirant Dove už známe, je to u Tebe fakt oblíbenec :) Já ho měla jednou a byl fajn
    Jak jsi měla tělové mléko od YR, tak já jsem měla zase sprcháč

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky že pro mě to byl horor a nechápu, jak jsem se překonala a spotřebovala celou pětinu :D Ten sprcháš mě začíná čím dál víc lákat, asi jednou neodolám :)

      Vymazat
  3. Ja od Aussie nic nezkousela, ale jednu dobu me to docela lakalo. Zkousela jsem si jen privonet v drogerii a nektere kousky voní moc pekne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono všechno voní žvýkačkově, ale liší se to mírně řada od řady. Tuhle jsem čichala k nějakému šamponu a voněl hezky, ale tenhle sprej mi fakt nevoní :(

      Vymazat
  4. Já zrovna chtěla zkusit kondicionér od Aussie, ale tak uvidím no :/ :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten klasický klidně zkus, s tím nic nezkazíš, maximálně ti nebude připadat jako zázrak. Ale tyhle bezoplachové věci kromě olejů obecně nemám ráda, takže mi třeba jen nesedí na můj typ vlasů.

      Vymazat
  5. Pěkná spotřeba :-) Já jsem s Baby lipsy naopak spokojená velice ;-) Tenhle jsem teda neměla, ale všechny 3, co momentálně používám, jsou super.
    Jinak z toho, co zmiňuješ, jsem myslím nic neměla :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) To se divím, já na ně obecně nečetla zas tak dobré recenze, většinou něco ve stylu, že hydratace nic moc, ale odstíny super a podobně.

      Vymazat
    2. Jojo, já taky ne, ale fakt mi hodně vyhovují :-) Mám ten mentolový, pak žlutý Intense Care a ještě takový růžový - ten je jako jediný výrazně zabarvený.

      Vymazat
    3. Hm, mentolová příchuť by mě bavila, měla jsem mentolové Labello a bylo super, takže asi zas sáhnu po něm, tam mi stačila i hydratace (která je ale možná u BL stejná, jen u Labella nemívám taková super očekávání).

      Vymazat
  6. Škoda toho Aussi. Já ty šampony sice miluju, ale kondicionér ve spreji si tedy raději kupovat nebudu. :)
    KattyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klidně ho zkus, třeba Ti sedne, pokud máš podobné přípravky ráda. Já je nemám ráda obecně, takže tenhle mi nemohl sednout už jen z toho principu :)

      Vymazat
  7. Tuhle linku ve fixe jsem si jeden čas kupovala opakovaně a strašně mi vyhovovala. Ráda mám i Babylips, ale v červené variantě. Hydratací žádný zázrak, ale moc se mi líbí, jakou dodá rtům barvičku a že si ho můžu nanést i bez zrcátka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě mrzí, že jsem tu fixu nepoužívala :( Červené mám akorát Love Lips od Dermacolu a to má teda dost hrozný odstín :D Navíc občas jsem se zapomněla a patlala ho na rty ve velké vrstvě bez zrcátka a nedopadlo to dobře :D

      Vymazat
  8. Si môj človek čo sa týka Aussie a navyše mne aj dosť mastil vlasy.
    www.tobecreativehasnolimits.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je mi líto, že máš ještě horší zkušenost než já :(

      Vymazat
  9. Taky ten baby lips nemusím, ale je pravda, že ty jejich ostatní kolekce (electro, winter magic) to je úplně sto a jedno oproti té základní kolekci.

    Christmas Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No možná bych to riskla a koupila si něco z té zimní kolekce, ale mám balzámů dostatek :)

      Vymazat
  10. Antiperspirant od Dove Original je můj veliký oblíbenec a šampon od Toni and Guy jsem si teď nově pořídila, tak jsem zvědavá.. :)
    www.laleitr.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemám s TG špatné zkušenosti, ale přijde mi to prostě předražené na to, že to nic extra nedělá :(

      Vymazat