pátek 13. listopadu 2015

Po milion letech v posilovně a pár nákupů pro větší motivaci

Ahoj holky! Vítám vás u dnešního kratičkého článku. Byla jsem po čtyřech měsících cvičit v Contours. Já vím, hrozně to flákám, ale o prázdninách jsem nebyla v Praze a co začala škola, vůbec nemám čas. OK, to přeháním, ale prostě nejsem schopná si všechno zorganizovat. Hodně času trávím s přítelem a ačkoliv mám školu jen pár dní v týdnu, na doma je toho strašně moc. Ale je mi jasné, že by to stíhat šlo, kdybych chtěla :D Permanentku mám ještě na měsíc a pak uvidím, co dál.

Aby mě ten pohyb víc bavil, koupila jsem si pro radost pár věcí. Neodolala jsem novému Vánočnímu mixu od Mixit. Cena 199 Kč je sice za plechovku zrní dost, když mi stačí obyčejné vločky, ale nemám moc velkou spotřebu a chutná vážně skvěle, i když jsem si představovala trochu výraznější kořenitou chuť. A musíte uznat, že ten obal je mega povedený, hlavně se mi líbí, že je "český" a není na něm žádný Santa ani sobi. Ještě jsem si ve fitku objednala kaštanovou kaši, tak doufám, že mi ji seženou, protože ji chci i jako dárek.



Když jsem vlezla do DM, vzpomněla jsem si, že jsem chtěla šampon ze zimní limitky Balea. Nemůžu si pomoct, ale furt trvám na tom, že tahle limitka se hodí spíše na jaro, a tak šampon ani nezačnu používat teď. Jinak voní moc hezky samozřejmě :)


Samozřejmě jsem do drogerie nešla pro šampon, ale pro nějaké radosti ke cvičení. Měla jsem pocit, že mám v jídelníčku málo vlákniny, takže první volba byla jasná, Sice mám lepší pocit ze psyllia, které je sice nejpřírodnější, co může být, ale na tu chuť jsem už podruhé neměla náladu, takže jsem zvolila méně násilné řešení. Ale je to takové zvláštní si sypat do jídla nebo pití něco, co nemá žádnou chuť a rozpustí se to. Pak dám určitě vědět, jestli jsem si všimla změny. L-Carnitin je oblíbený u všech fitko-šílenců, ale chtěla jsem ho zkusit. Netuším, jaká je dávka v preparátech z fitka, ale za pokus to stálo (něco kolem stovky). Samozřejmě s výsledky se vám svěřím. No a Ginkgo jsem si koupila na dlouhé naléhání mamky. Mám furt studené ruce a nohy, a když je mi zima, mám fialové nehty, což okolí děsí. Sice nevěřím, že mi nějaké tabletky pomohou, ale vyšly levněji než v lékárně.


Samozřejmě si nemyslím, že by doplňky stravy byly zázračné ale dělám to pro svůj pocit a lepší motivaci něco se sebou dělat.

To je pro dnešek vše. Během víkendu bych ráda připravila článek, ve kterém vám ukážu všechnu svou dekorativku a hodlám v těchto kompletních článcích pokračovat, takže nejspíš bude následovat zásoba pečující kosmetiky, dále podzimní péče o pleť a vlasy a nějaké tagy jako například co nosím v kabelce nebo kolik toho na sebe za den napatlám :)

10 komentářů:

  1. Ginkgo bilobu si chci pořídit, abych připravila mozek na státnice.. ale nevím teda, jak moc to může pomoct.. :D A teď jsi mi vnukla nápad, že by byl mixit jako hezký dárek. :)
    A s tím časem se ti vůbec nedivím. Sice mám taky školu jen pár dní (dobře, jen jeden den a jednou za 14 dní 2 :D ), ale když se vrátím, tak mám doma spoustu dalších povinností a nic nestíhám.
    KattyLife
    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky by mě potěšilo, kdyby fungovala i na mozek, ale stačilo by mi to prokrvení končetin, budu skromná :D Asi bych vsázela spíš na tu lékárnu, tam bude snad vyšší koncentrace účinných látek. Ale pozor, bylo mi kdysi řečeno, že může pravidelné užívání způsobit silnější menstruaci nebo tak něco. Jé tak tu školu závidím, to bych možná stíhala trochu víc, i když asi ne, určitě bych si našla další zajímavé činnosti :D

      Vymazat
  2. Müsli od Mixit mám taky moc ráda, nad tímhle zimním mixem silně uvažuji. Pořád váhám jestli jo nebo ne a nemůžu se rozhodnout.. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za mě jo, už jenom ten obal stojí za to :D A chuťově taky fajn, i když jak jsem psala v článku, čekala jsem víc skořice a podobně.

      Vymazat
  3. ten Vánoční mix vypadá skvěle <3

    OdpovědětVymazat
  4. Já to mám skoro podobně, v létě bych mohla cvičit pořád, vždycky mě to hrozně chytne, ale jak je podzim a zima, tak mě to moc netáhne, ale teď jsem si taky po měsíci zase koupila permici, abych se sebou něco začala dělat a musím říci, je to všechno šílené.. Škola, práce, blog, posilka, wuááh, nestíhám... Snad to zvládáš líp než já :))

    Jinak musím souhlasit, ta vůně toho šampónu mi také moc typicky zimní nepřijde :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já hlavně musím cvičit dopoledne, jinak už se mi nikam nechce, takže jít po škole nepřichází v úvahu a tim se to dost omezuje :D Ale už mám taktiku...Kdybych si permanentku nekoupila hned po skončení té první, tak bych zas musela platit nějaký poplatek. Takže pokud těch 5000 budu mít, koupím si ji a hned přeruším, abych měla klid na zkouškové a začnu v letňáku, protože údajně další semestr má být v pohodě :D Ale kdo ví jaký chytnu rozvrh. Máš můj obdiv, že zvládáš ještě práci, to už bych nedávala.
      Kdo ví s čím přijde Balea na jaře, když kytky a ovoce máme na Vánoce :D

      Vymazat
  5. To já mám teda spotřebu Mixitu obrovskou :-D Hlavně když mi něco hodně chutná, tak sním klidně tubus za týden :-D Kaštanová kaše mi zrovna moc nejela a vyloženě jsem se do ní nutila, takže tu doporučit za sebe nemůžu, ale třeba zrovna tobě zachutná.
    Jinak super nákupy ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to dík za varování, já žila v tom, že bude neutrální a nemůžu se splést :( Mám objednaná dvě balení, tak nejdřív sama ochutnám a pak uvidím, jestli to druhé někomu daruji nebo ho raději sním sama.

      Vymazat