pátek 6. listopadu 2015

Narozeniny a trocha nákupů + výhra v GA

Pěkný začátek víkendu :) Vím, že přidávám články dost nepravidelně, ale zas si říkám, že je lepší psát, když mám opravdu čas a náladu, než se do psaní nutit nebo články pořád přednastavovat. Tenhle víkend mám volnější, takže snad napíšu ještě něco v neděli :)

Minulý týden jsem měla narozeniny. Ačkoliv to doma moc neslavíme, pár dárků se mi přece jen sešlo.


Od kamarádky jsem dostala mýdlo z Lush, konkrétně tohle se jmenuje Baked Alaska a jedná se o vánoční limitku. Sama bych si asi mýdlo za 160 Kč nekoupila, takže jsem za tento dárek moc ráda. Voní nádherně, citrusově, svěže a "ledově". Asi bych podle popisu řekla, že by bylo lepší na léto, ale už jsem si ho nějak spojila s Vánocemi, i když možná jen proto, že je to limitka. Zatím ho používat nehodlám, ale pak si ho plánuji rozdělit na více částí, aby se mi zbytečně nerozmáčelo.


Od přítele jsem dostala nádherný přívěsek s perlou. Perla by údajně měla být pravá (já vím, darovanému koni na zuby nekoukej, ale zkoumala jsem to i kvůli vám :D) a dost tomu i věřím, protože má nepravidelný tvar. Dárek byl hodně kreativní, protože se jednalo o balení, kdy je zvlášť přívěsek a zvlášť perla, která se ukrývá ve škebli naložené v lihu. Byla zábava dolovat perlu ven a protože jsem na tohle dost nemožná, nevěděla jsem ani, jak ji narvat do přívěsku. Zkrátka komická vsuvka :D Ačkoliv na šperky nejsem a vezmu si něco jen na ples, tohle se mi vážně líbí, protože je to decentní a neutrální :) Ještě bych mohla dodat, že dárek pochází z perlaprani.cz a nikdy nevíte, jakou barvu perly najdete. Já jsem za bílou ráda, protože se hodí ke všemu.

Náramek je od přítelovy mamky. Ten tedy úplně v mém stylu není, vybrala bych si čistě stříbrný a nějaký jemnější, ale někdy si ho určitě vezmu, na ruce vypadá docela hezky :)


Sladkosti nesmí chybět a musím se přiznat, že to mega Merci už je celé pryč :D


Vždy originální dárek od kamarádky, i když jí pořád říkám, že dárek nechci, že si radši zajdeme někam na večeři :D Obzvlášť nadšená jsem ze syrovátky, protože jsem něco takového vždy chtěla zkusit. Zatím jsem ji měla jednou a vážně je dobrá :) Od kamarádky jsem dostala tip, ať ji rozmíchám v kefíru, protože je mírně nasládlá a kyselé mléko to krásně vyrovná. A měla pravdu, fakt je dobrá a zasytila mě tak, že jsem měla nápoj místo snídaně.


Táta většinou nakupuje na poslední chvíli, takže to nezřídka končí čokoládou a obálkou, ale letos jsem od něj poprvé dostala kytku :) Růžičky nádherně voněly a vydržely dost dlouho :)


Růže od přítele mě totálně dostaly, protože dřív jsem na narozeniny nikdy zadaná nebyla a dostala jsem za celý život jen 2x jednu růži :D Jen škoda, že řezané květiny moc dlouho nevydrží, hrozně ráda bych je měla doma pořád, ale jsem dost lakomá.


Nákupy začnou nudně, a to odličovacími tamponky. Tyhle mám nejradši a kupuji si je pořád dokola. Když si občas v nějaké výhodné akci koupím jiné, většinou skončí jen jako nouzovka nebo na odlakovávání nehtů a stejně na obličej používám tyto.


Do DM jsem šla původně pro antiperspirant, ale můj oblíbený Original byl vyprodaný, tak jsem vzala tento. Vybrala jsem si parfemaci, která se mi jeví poměrně neutrální, tak jsem zvědavá. A neodolala jsem ani zimní limitce Balea. Nic mě vyloženě nezaujalo, ale přece jenom jsem si řekla, že něco nutně mít musím a vybrala jsem si tento sprcháč. Voní květinovo ovocně a nějak jsem si vtloukla do hlavy, že tam trocha toho "mrazu" je, ale stejně se mi vůně zdá spíš jako jarní. Škoda, na zimu bych více ocenila jedlé a kořeněné vůně. Ještě v jiné parfemaci existuje šampon a deodorant a ty si asi koupím, už jen proto, že chci mít z každé limiky kousek :D


Z Avonu jsem ještě nic na vlasy neměla a kamarádka mi nosí provokativně katalogy, takže jsem si za pár korun vybrala šampon a masku. Najdete v nich silikony, ale já to zas tak nehrotím. Oboje moc hezky jemně a neutrálně voní a už se těším na vyzkoušení.


U Petry jsem vyhrála v GA tyhle úžasné pastelky na rty. Líbily se mi od té doby, co jsem o nich poprvé četla, ale pak jsem si řekla, že už mám másla od Astoru, tak ušetřím. Přesto se naše cesty setkaly a já už se moc těším na vyzkoušení, až se mi zahojí popraskané koutky. Pétě ještě jednou moc děkuju, balíček mi udělal obrovskou radost :)


Neodolala jsem a musela je vyzkoušet aspoň na ruce. I když jsem se prostřední barvičky docela bála, nakonec myslím, že nositelné budou všechny :) Konzistence byla na ruce příjemná a myslím, že barva na rtech i docela vydrží.

Mimochodem musím vám něco sdělit než to zapomenu :D Už uvažuji, co si budu přát k Vánocům a dochází mi Bright Crystal od Versace. Sestřenka má verzi Yellow Diamond, tak jsem vůni zkoušela a není to ono, chybí mi tam ta svěžest, kterou Bright Crystal má, takže asi zůstanu u své původní vůně, ale berte to jako tip, pokud sháníte něco lehkého a relativně neutrálního:)

Co jste si koupily vy během minulých dnů a znáte něco z mých novinek? :)

13 komentářů:

  1. Super dárky jsi dostala :) ty pastelky mají hezké odstíny :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že se opravdu budou hodit pro všechny, když se intenzita barvy dá změnit podle počtu nanesených vrstev :) Nejvíc zvědavá jsem ale na hydrataci :)

      Vymazat
  2. Ty pastelky od YR mě taky lákají, vypadají hezky. S tou limitkou od Baley s tebou musím souhlasit, více bych ocenila třeba vůni jablka a skořice nebo něco podobně "zimního" :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, letos to Balea moc nezvládla. Ale asi chtěli být originální, když tradiční zimní vůně má kde kdo. Možná si koupím něco z limitky Yves Rocher, i když ty ceny mě dost odrazují, na sprcháče náročná nejsem.

      Vymazat
  3. Jé, od Péti Ti přišla skvělá výhra :) Líbí se mi i Tvoje dárečky
    A jsem teda taky mlsoun a beztak i Merci by bylo u mě už pryč :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, v životě jsem toho moc nevyhrála, takže to byl spíš zázrak :D No ale pozor, ono už je skoro pryč i Raffaelo :D

      Vymazat
  4. No páááni, tolik krásných věcí jsem letos k narozeninám teda nedostala :)) A pastelky jsou opravdu krásné, ty se teda máš a gratuluji k výhře :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Taky jsem se až divila, kolik jsem toho dostala. Takže na Vánoce už budou jenom ponožky :D

      Vymazat
  5. To mýdlo opravdu vypadá spíš na léto, má i tvar připomínající ovoce :) Ty Yves pastelky vypadají senzačně :) Máš opravdu hodně dárků :) A já mám chuť na Raffaelo <3
    http://chaoticandglamour.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přečti si oficiální popis Lush a třeba si taky vsugeruješ, že je na zimu :D Ale já se k němu stejně dostanu asi až v létě :) Na pastelky se vážně moc těším, určitě bude recenze :) U mě už všechny sladkosti padly za vlast, ještě že za chvilku budou Vánoce :D

      Vymazat
  6. Ten Balea sprchový gel mám taky :) krásně voní, celá ta jejich limitovaná řada :) a jinak rafaelo bych si taky dala :D
    Getmovin by Deni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem si koupila i ten šampon z limitky a je taky fajn, i když furt se mi zdá jarní :D

      Vymazat