čtvrtek 8. října 2015

Sunkiss Jelly aneb měsíc slunce v jedné tubě (a nebo taky ne)

Ahoj všem :) V dnešním upršeném dnu se podíváme na něco, co nám připomene ty příjemné letní dny, kdy nás budilo slunce a deštníky ležely hluboko ve skříni. Řeč bude o populárním zesvětlujícím gelu.


Já ho chtěla zkusit od doby, co se na blozích začaly objevovat reporty z oficiálního představení výrobku. Ale gel jsem si raději nepořídila, protože má být maximálně na světle hnědé vlasy a já je mám tmavší. Nicméně po této recenzi jsem se rozhodla, že to přece jen zkusím. Vlasy jsem měla už půl roku po přelivu, tak jsem žila v tom, že gel musí fungovat.

Začnu obalem, kterému nemám co vytknout. je plně funkční a designově velmi povedený, perfektní na léto :)


Složení pro někoho, kdo se v tom vyzná. Samá chemie, ale já bych ani nečekala, že něco takového bude přírodní.


Použití je velmi jednoduché. Na suché vlasy nanesete gel a vylezete na slunce nebo použijete fén. Já k aplikaci nepoužívala ani rukavice, protože koncentrace peroxidu je malá a ruce mi to nesežralo ani nevysušilo, vystačila jsem si s běžným namazáním krémem jako každý večer. Aktivaci jsem většinou uskutečnila pomocí fénu, protože málokdy zrovna dostatečně svítilo sluníčko a zároveň nebylo 50 stupňů. Můj cíl bylo přirozené ombré, takže v plánu bylo nanášet gel na konečky a postupovat s každou aplikací o kousek výš.

Aplikace mě nijak neotravovala. Gel pěkně voní, i když něco peroxidového v něm cítím. Musím se přiznat, že jsem vlasy nezesvětlovala obden, ale občas jsem udělala pauzu, protože jsem měla praxe, byla jsem líná a podobně.


Ačkoliv výrobce píše, že by vlasy neměly být zničené díky kaméliovému oleji, opak je pravdou. Hlubšího poškození jsem si nevšimla, ale jinak u mě funguje jako všechny bezoplachové krémy a gely. Vlasy byly po aplikaci hrubé, slepené a matné. Navíc více zachytávaly prach. Každopádně po aplikaci oleje a učesání už to bylo ok. 

Hlavní jsou ale samozřejmě výsledky, A u mě bohužel nic moc. Ani vám neukážu fotku, protože foťák změny nezachytil. Jen z určitého úhlu nebo na určitém světle vidím, že jsou konečky kapku světlejší a mají jiné odlesky (do teplých odstínů, takže pozor, ať z vás nejsou zrzky, pokud nemáte vlasy přirozeně ledové), jinak nic. 

I když vím, že by gel na moje vlasy fungovat neměl, stejně jsem po přečtení v odkazu uvedené recenze zklamaná.Chvilku jsem uvažovala, že si pořídím ještě jedno balení a budu ho používat vážně poctivě obden, ale nakonec jsem se rozhodla šetřit peníze i své vlasy a zůstat u tmavé barvy.

Zkoušely jste gel? :)

12 komentářů:

  1. Nezkoušela a ani mě to moc neláká. Mám svoje vlasy hrozně suché a právě se bojím, že něco takového by je ještě víc vysušilo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu, na suché nebo poškozené vlasy by to určitě nebylo. Já jsem to chtěla risknout, protože vždycky na podzim se stejně nechávám ostříhat, takže kdyby náhodou, konečky by šly dolů stejně :D

      Vymazat
  2. Já bych tohle docela chtěla vyzkoušet :) pěkný blog, sleduju :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za pochvalu a sledování :) Určitě zkus, za cenu kolem stovky to není žádná velká investice a sama jsem moc zvědavá na tvůj názor :)

      Vymazat
  3. Tak tento produkt mě dost zajímá, asi ho budu muset ozkoušet.
    Zvu tě k mé narozeninové soutěži
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2015/10/muj-blog-slavi-1-narozeniny-to-si.html

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem ho zavrhla hlavně ze dvou důvodů - jednak, stejně jako Sedmikráska mám vlasy docela suché a mají tendenci hodně padat, když se jim děje něco, co se jim nelíbí (a to bych docela nerada) a druhak se svou myší hnědou bych měla definitivně barvu "pochcané slámy", kdyby se to náhodou zesvětlilo... :D
    Tvoje zkušenost je sice asi spíš nijaká, ale lepší, než špatná... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebo taky nazrzlou, což by asi taky nebylo nic moc :D Zdraví vlasů je určitě přednější, takže se vůbec nedivím, že nechceš riskovat :)

      Vymazat
  5. Já ho taky používám, ikdyž není určen na moje vlasy, mám je tmavě hnědé. První měsíc jsem neviděla rozdíly a říkala jsem si, že jsou to vyhozené peníze, ale teď efekt zesvětlení zaznamenávám. Se slepenými a hrubými vlasy problém nemám, řekla bych že je mám po použití naopak docela jemné :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi máš lepší vlasy, mně vadí všechny krémy a gely :D Těším se na recenzi :)

      Vymazat
  6. Taky jsem ho zkoušela, ze začátku jsem z něj byla odvařená dokonce okolí poznalo, že mám světlejší vlasy, ale když koukám zpátky, tak si říkám, že je to celkem nic moc a celkem mi to poškodilo konečky :/

    Mary Kay Sheer Dimensions Powder & Kabuki Brush

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já došla po letech konečně k moudrému závěru, že pokud to není nezbytně nutné, je lepší vlasy netrápit :D Experimenty jsou zřejmě jen pro majitelky perfektních vlasů a na nás normálních smrtelnicích to zanechává následky. Zrovna mířím ke kadeřnici, tak se těším, až budu mít zdravější konečky. Ale obávám se, že přelivům jednou za čas neodolám :D

      Vymazat