úterý 8. září 2015

Tip na super šampon

Hezké úterý :) Dnes mám zápis do druháku, tak moc nadšená nejsem. Upřímně tyhle úkony nesnáším :D Zmatek, moc lidí... Ale k dnešnímu neplánovanému článku. Došlo mi, že jsem vám tenhle šampon ukázala ve stručnosti jen v nákupech, ale ještě jsem o něm nepsala a je to limitka, tak to musím co nejrychleji napravit. Ještě ho seženete, v DM jsem ho viděla nedávno.



V nákupech jsem psala, že ta vůně je hezká, ale nic extra. Ale nakonec jsem se zamilovala. Krásná ovocná parfemace, tak akorát sladká i svěží. Perfektní nejen na léto, umím si ho přestavit i v zimě, jak mi zlepší náladu :) Šampon je gelový a oranžový, trochu tekutější, takže spotřeba je mírně vyšší.

Baleu obecně mám ráda, za pár korun poslouží dobře. Ale přijde mi, že tenhle kousek dělá ze všech, co jsem zkoušela, nejhezčí vlasy. Nadýchané, provoněné, ale zároveň hladké a lesklé. Mám doma sice šamponů tuny, ale možná si koupím další balení :) Jen škoda, že k němu nevyrábí i kondicionér.

Mimochodem občas se bavím tím, že projíždím DM stránky s produkty Balea a zjišťuji, že chci zkusit všechny deodoranty a věci z vlasovky :D

P.S. Už jsem sice doma, ale pro změnu nemůžu najít nabíječku baterek do foťáku, takže ještě nějakou dobu se musíte smířit s fotkami z mobilu.

12 komentářů:

  1. jeej ten musi vonat krasne :)

    pozyvam na giveaway o serum na rast rias: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/09/gigalash-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. Já si ted od Beli koupila šampon za 25 Kč s nějakým jablkem a je taky fajn, krásně voní a hlavně pění.. nesnáším šampony, které skoro nepění :D :)
    Lovies 47
    Zvu tě na GIVEAWAY o knihu, náhrdelník a pleťovou masku

    OdpovědětVymazat
  3. Miluju šampóny od Balei, kupuju si ty dražší v tubě a ty si nemůžu vynachválit ♥

    umaleslecny.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten jsem měla jeden, takový ten hluboce čistící a byl fajn :) Plánuju teď používat Baleu víc, takže časem vyzkouším hodně druhů :)

      Vymazat
  4. Ten vypadá skvěle. Šampón od Balei jsem ještě nezkoušela, budu to muset napravit. :)
    KattyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě zkus, zatím jsem neměla žádný vyloženě zázračný, ale tenhle byl asi ze všech nejlepší :) Navíc za ty peníze je to na umytí naprosto dostačující.

      Vymazat
  5. Momentálně mám v koupelně šampon Balea pro blond vlasy. Jsem s ním spokojená a určitě toho chci této značky vyzkoušet víc. Nejen na vlasy :-) je to návykové

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavně za tu cenu se dá vyzkoušet naprosto všechno :) Škoda, že na blond vlasy není nic pro mě, ale možná zkusím ten pro brunety :)

      Vymazat
  6. Jo jo tento šampon mám také a zvláště v létě a při koupání u vody byl super.
    Zvu tě na můj blog
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem se bohužel letos nikam k vodě nedostala, ani na obyčejné koupaliště :D Ale úplně si dokážu představit, jak se tahle parfemace hodila :)

      Vymazat