pátek 25. září 2015

Nákupy za poslední dobu

Hezký pátek :) Co plánujete na prodloužený víkend? Já budu na chalupě, tak snad bude hezky a užiju si poslední teplé dny a zároveň poslední volno před začátkem školy.

Dneska jsem pro vás vyfotila pár kousků, které jsem si v poslední době koupila. Není toho moc, protože na nákupy nebyla nálada ani čas. Mimochodem pořád fotím na mobil, neboť jsem furt nenašla nabíječku baterek do foťáku.


Jako první tu mám paletku, kterou jsem si už dlouho přála. Dneska jsem se konečně rozhoupala a šla se na ní jenom podívat. Ještě jsem váhala nad novinkou Smoky, ale lekla jsem se tmavších odstínů. Nakonec jsem si samozřejmě paletku hned odnesla. Hodně mě překvapilo, jak je velká a těžká, představovala jsem si něco tenkého a lehoučkého :D Ale aspoň se jen tak nerozbije a na cesty ji brát nebudu, takže nevadí. Ještě musím sehnat nějaké kvalitní štětce za rozumnou cenu a třeba se naučím konečně hezky líčit oči :D


Moc jsem nepochopila, co je to za akci, protože nejdřív mi tvrdili, že musím nakoupit nad 1500 a pak dostanu dárek, pak zase že k jakémukoliv nákupu, každopádně jsem dostala ještě miniaturu rtěnky. Sice bych brala jiný odstín (Liar, Naked), ale darovanému koni na zuby nekoukám :D Ještě jsem koukala na řasenku Perversion, ale nechtělo se mi tolik utrácet najednou.


A teď už něco klasického. Moc se mi líbil vínový lak na nehty a konečně jsem sehnala věčně vyprodaný top coat. Žila jsem v jakési mlze, že mám zásoby vlasovky obrovské, ale nějak mi nedošlo, že šampony ubývají rychleji, než kondicionéry. Nechtěla jsem kupovat žádnou kompletní řadu, takže jsem vzala jen obyč Baleu ke kondicionéru Toni and Guy, který dodělávám. Moc jablečnou vůni nevyhledávám, ale zaujalo mě, že se jedná o limitku a navíc voní fakt hezky a vůbec ne uměle.


Dove nepotřebuje komentář :D Snad jen, že v Tetě stojí normálně docela dost a za cca 49 Kč ho mají ve slevě, zatímco v DM tolik stojí normálně. Rtěnky z řady Kate zná snad každá, ale relativní novinkou je balzám, který je součástí nude kolekce. Ještě jsem ho nezkoušela, ale četla jsem na něj u Rendy pozitivní recenzi :)


Velká zásoba deo sprejů. Sensitive voní jemně krémově, trochu styl Dove. Cabana Dream je z letní limitky, ale ještě jsem ho normálně viděla. Už jsem si ho koupila jednou, ale zabavila mi ho mamka, tak jsem ráda, že ho ještě měli. Třešňový mi doporučovala jedna z vás a voní fakt pěkně. A Fresh je jemný, ale zároveň dost svěží s kapkou sladkosti i neutrálnosti.


A nakonec triko z New Yorkeru. Už tam moc nechodím, ale kamarádka se tam chtěla podívat. Materiál není nic extra, je sice fajn, ale asi moc nevydrží. Každopádně se mi moc líbil krajkový motiv a průhledné krajkové rukávy. Líbila se mi i světlá broskvová varianta, ale tam rukávy moc nevynikly a navíc prosvítala podprsenka i kus džínů, protože záda jsou tvořená jen hladkou látkou bez krajky.

Příště se můžete těšit na spotřebované produkty nebo na recenzi na Sunkiss Jelly :)

Co jste si koupily v poslední době vy? :)

20 komentářů:

  1. To tricko je krasny, podobny krajkovany mam z New Yorkeru dvoje, nakupuji tam nejvice.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tam zajdu jen, když se náhodou nacházím poblíž, ale cíleně tam nechodím. Ale sem tam tam objevím něco fajn :)

      Vymazat
  2. Odstín rtěnky od UD se mi náhodou líbí. ;)) A Naked paletky jsou dobré. S klidným svědomím doporučuju štětce ze studio řady od Elfu, ty jsou za docela dobré peníze a fungují, mám je už kolem 4 let a stále vypadají víceméně stejně. ;)
    A samozřejmě se mi líbí i zbytek nákupů. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem zvědavá, jaká bude na rtech :) Dík za tip, podívám se po nich :)

      Vymazat
  3. Jé UD závidím :) Líbí se mi tričko z NY
    SPreje od Baley mám vyzkoušený ten třešňový (ten už jsem měla 2x) a Fresh mám zrovna teď :)
    Antiperspirant od Dove přesně tuto variantu jsem měla taky a hodně se mi líbí, jak čiště voní :)
    Vínový lak na nehty je taky super, prostě skvělé nákupy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :) S tím třešňovým jsi mě inspirovala právě ty, na Fresh se moc těším, voní fakt zajímavě :)

      Vymazat
  4. Já zase toužím od Urban Decay po paletce Naked Basic. Jen se nemůžu rozhodnout, jestli ji vážně potřebuji nebo ne. Neutrálních stínů mám až až, ale tahle mezi ně krásně zapadla... :D Třešňový deosprej od Baley jsem si taky nedávno pořídila a voní vážně skvěle :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Basic jsem nechtěla, ale když už jsem byla u toho stojanu, taky jsem ji omrkla. Hodně se mi líbilo to malé, tenké a lehké balení, ale už ne skladba odstínů. Swatche jsem si nedělala, ale přišlo mi, že jsou si barvy dost podobné a ocenila bych různorodější skladbu a ne matnou hnědou na všechny způsoby. Ale možná si někdy i tu pořídím, na cesty by byla praktická :) Těším se na třešeň čím dál víc, škoda, že mám ještě zásoby.

      Vymazat
  5. Ked som kupovala Naked Basic 2 dostala som k nej dve vzorky len tak, na opytanie: linku na oci a sprej na fixaciu make-up...Bolo to sice v Londyne ale stve ma to, preco sa to niekde da a niekde nie?
    www.coffee-person.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klasika, u nás není nikdy nic zadarmo. Fakt mě nebavilo projít dvě Sephory jenom proto, že měli bordel v nabídce. A to je sakra rozdíl, jestli si mám koupit jednu věc nebo dvě kvůli vzorku rtěnky. Ovšem nejvíc jsem se pobavila jednou v Douglasu. Kupovala jsem si Batiste a prodavačka mi začala ukazovat mini sáček peelingu, tak jsem žila v tom, že je to vzorek a bylo mi divné, proč se ptá, jestli ho chci. A bum, ta sranda stála 30 Kč a já blbka si ho koupila :D (byl na nic)

      Vymazat
  6. pěkné věci, zaujaly mě ty deo spreje Balea - určitě na ně v DM mrknu! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrkni, líbí se mi teď hodně vůní. Škoda, že časem mizí z regálů i ty, co nejsou limitky (viz kokos s nektarinkou).

      Vymazat
  7. Naked 2 je bezva. A Smokey taky. Tmavé barvy se neboj, já teď Smokey nosím denně, dají se s ní dělat krásné světlé denní looky. Nezdá se holka jedna. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi vizážistka UD říkala taky :) Ale přece jenom jsem radši sáhla po své vysněné dvojce :) Možná v budoucnu dojde na další kousky :)

      Vymazat
  8. Chvílemi, když jsem četla tvůj příspěvek, mi přišlo, jako bych ho napsala já sama! :D Nedávno jsem si teké pořídila paletku stínů a sháním dobré štětce, abych se konečně naučila líčit... :D S šampony mám zrovna stejný problém, najednou všechny došly. A ten top coat mám a je super! :)
    KattyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kamarádka mi radila štětce Sigma, ale teda na můj vkus jsou vážně šíleně drahé. Kdybych věděla, že se budu líčit pravidelně tak důkladně, možná bych do nich šla, ale na to moje patlání jsou zatím zbytečné. I když kupovat si levné a pak jiné a lepší, to taky není dobré řešení. Ještě že existuje Balea, když nevím, jaký šampon, sáhnu po ní :D Top coat mě zas tak nezaujal, laky mi obecně moc nedrží, ale nezdá se mi, že by výdrž nějak extra prodloužil. Koukala jsem, že existuje ještě jiný, který je celý stříbrný, ale v DM jsem ho neviděla.

      Vymazat
  9. O UD2 už dlouho přemýšlím. 3 mám a jsem s ní moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě docela zklamala výdrž, čekala jsem, že za tu cenu to bude v pohodě celý den i bez báze, ale stíny se mi bohužel slévají. Trojka by se mi taky líbila a možná si ji v budoucnu pořídím, ale dvojka byla jasná volba, protože takové odstíny využiju vždycky :) Od doby, co paletku mám, ji používám denně :D

      Vymazat
  10. Naked 2 už chci dlouhou dobu :) Díky jejich eshopu už asi neodolám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ji mohu doporučit, i když jsem za tu cenu čekala,větší výdrž. Barvičky jsou to rozhodně super a na den využiju všechny kromě černé :)

      Vymazat