čtvrtek 20. srpna 2015

Gel a máslo na nohy Balea

Hezké čtvrteční odpoledne :) Dneska se podíváme na péči na nohy od značky Balea. Nikdy jsem nic speciálně na nohy neměla, vždycky jsem si vystačila s běžnými krémy, takže tohle byla moje premiéra. Ještě mám z této řady sprej, ale na ten se kouknem zas příště :)

Celá řada má parfemaci máty a červeným pomerančem. Vůně je to hezká, na léto ideálně svěží. Přesto se ale mírně u každého produktu liší. Obaly se mi líbí taky, mají krásně veselé letní barvy a evokují ve mně svěžest.


Začneme máslem. Je sice hutné, ale ne tolik, jako například Kakaové máslo stejné značky. V parfemaci cítím trochu víc pomeranč než mátu, takže není tolik svěží. Má obyčejnou bílou barvu a balení v kelímku je ideální na takto hutný produkt. Spotřeba je průměrná a moc hezky se roztírá, nedělá bílé pruhy. Hydratace není nijak závratná, ale do horkých dnů stačí. Raději upřednostním rychlejší vstřebávání než nánosy, pod kterými se pokožka dusí. Máslo používám i na ruce a jsem s ním spokojená, i když na zimu dám přednost něčemu výživnějšímu :)


To gel je už se své podstaty lehčí a voní více mátově. Obsahuje mátové perličky, které se bleskově rozpouští. Hydratace je téměř nulová, ale stejně má za úkol spíš osvěžit. Nemůžu říct, že bych měla po použití mega svěží nohy, ale rozhodně je příjemné gel používat, mám pocit, že dělám pro své nohy něco extra. Ale must have to určitě není a obešla bych se bez něj. V extra parnu jsem ho používala i na noc. Bohužel když jsem ho dávala i na ruce, tak na nich trochu lepil.



Celkově se oba produkty povedly a nic zásadního jim nemůžu vytknout. Přesto mám radši máslo, protože je na poměry Baley celkem výživné a žádná vodička, jako krémy na ruce. Gel je hezká vychytávka, ale neposkytne ani mega svěžest a téměř žádnou výživu.

Pořídily jste si něco z této řady? :)

4 komentáře:

  1. z této řady jsem si zatím nic nepořídila, ale zaujal mě ten gel :)

    Victoria's Secret Mango Temptation

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ho zkus, za tu cenu neuděláš chybu :) Otázka je, jestli už to není takhle "na podzim" pozdě :D Aspoň já už koukám spíš po hřejivějších parfemacích a výživnějších produktech :)

      Vymazat
  2. Ty kuličky vypadají zábavně :)
    Jinak já koukala na to máslo a nakonec jsem si ho nekoupila a když to tak čtu, tak ani nelituju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě je to teď běžný krém na ruce a nohy, který mám u postele, takže za tu cenu je fajn :)

      Vymazat