neděle 19. července 2015

Páteční nákup v Palladiu

Hezkou horkou neděli :) Dneska bych vám ráda ukázala pár věcí, co jsem si koupila.

Začnu dvěma šampony značky Balea, které jsem si koupila už dřív, ale myslím, že jsem vám je neukazovala, tak je přiřadím sem. Vanilka s mandlí voní sladce, trochu mi to připomíná chemický vanilkový pudink nebo tak něco, ale ta vůně se mi líbí, na podzim a zimu bude fajn. Tropickou verzi už se chystám načít co nejdřív, protože se jedná o limitku a ráda bych vám k tomu něco napsala, dokud bude ještě k sehnání. Voní příjemně ovocně, ale musím uznat, že ta vůně není úplně top, i když je hezká.


Dlouho jsem čekala na nějakou akci na Biodermu a konečně jsem se dočkala. Tohle duo balení mě vyšlo na 660 Kč a to už se vyplatí, takže rychle naběhněte do lékárny. Růžovou Biodermu jsem měla jen jednou v malém balení, ale vyhovovala mi zatím nejvíc ze všech micelárek.


Bylo třeba doplnit zásoby péče o zuby. Kartáčky jsem potřebovala, protože na chalupě už jsem ho vyhodila a cestovní už měl taky nejlepší období za sebou. Ústní vodu Odol mi kdysi doporučila jedna z vás a konečně jsem si ji i pořídila. Nicméně teď načnu Dontodent a jsem vážně zvědavá. Grepové aroma se mi líbí a obal taky, plus od téhle značky jsem ještě nic neměla.


S tropickými teplotami také přišel čas zintenzivnit péči o nohy, které hodně trpí. Gel budu používat na osvěžení během dne a máslo na noc. Máslo jsem už jednou zkusila a je fajn, nicméně nic, co byste musely mít. Není extra hutné ani výživné, ale na léto stačí, aspoň nemám pocit, že se mi pokožka potí pod nánosy krému. Sprej naopak rozhodně nedoporučuji. Šla jsem si pro Alverde, ale nemohla jsem ho najít, tak jsem sáhla po tomto a hrůza. Nohy vydrží svěží tak 10 minut. Celá řada má zvláštní parfemaci a ještě nevím, co si o ní myslím. Máta s pomerančem se mi líbí, ale podobně to voní v Bugifitu, kam chodím na jógu, takže mi to zároveň trochu připomíná nějakou dezinfekci. Ovšem pro nezaujatého člověka to asi bude vůně příjemná.


Oříškové máslo jsem už dlouho chtěla a bude super na zimu, protože na noc mi másla vyhovují víc než běžné krémy. Používám je ale jen na nohy a ruce, protože nemám ráda dlouhé vstřebávání. Ubrousky Balea jsem si pořídila na cesty a jsem na ně moc zvědavá. Grease Lightning od Lush jsem sice kupovala nedávno, ale je skvělý nejen na pupínky, ale i na komáří štípance a mamka se do něj zamilovala také, tak budem mít jedno balení na chalupě. Kosmetické tamponky jsou klasika a tyhle mám nejradši.


Kalhoty jsou vlastně důvod, proč jsem na nákupy šla. Zjistila jsem, že moje světlé skinny džíny už dosloužily, tak jsem potřebovala nutně náhradu. Tyto dvoje jsem pořídila v Tally Weijl a jedny vyšly na 700, což je podle mě hodně. Ale jsou příjemně strečové a byla jsem líná pátrat ještě jinde. Mamka sice skinny nesnáší a říká, že mi nesluší, ale já je mám ráda jak k podpatkům, tak k balerínám. Navíc budou super i v zimě do kozaček.


To už je pro dnešek vše. Ještě sháním nějaké pohodlné sandály na celodenní chození a furt bez úspěchu, Všude mají jen takové ty placky s pár pásky a takové už mám. Chtělo by to něco mezi elegantními a sportovními, ale vidím to tak, že letos neuspěju.


Co jste si koupily v poslední době vy?

22 komentářů:

  1. Super nákupy, šampony a baleu mám také :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Na šampony jsem moc zvědavá, chci přejít postupně na levnější vlasovku, tak doufám, že mi při dlouhodobém používání neudělají nějakou neplechu.

      Vymazat
  2. Moc hezké nákupy. Já nosím už jedině skinny jeans, jsou mi nejpohodlnější a vypadají podle mě hodně dobře. Ideálně dopnit nějakým volnějším vrškem a příjemná a pohledná kombinace je na světě :) Gelový krém na nohy od Baley mám taky a ta parfemace mi moc voní, zdá se mi příjemně svěží. Pokukovala jsem i po tom spreji ze stejné řady, ale teď jsem teda ráda, že jsem si ho nepořídila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně v této kombinaci mám skinny nejraději :) Krém jsem před chvilkou vyzkoušela a hodně se mi líbí ty perličky, co se pak rozpustí :D Ten sprej je fakt hrůza, musím si koupit jiný.

      Vymazat
    2. Já mám ještě tu starou verzi ve které žádné perličky nejsou :D

      Vymazat
    3. Chyba, mě úplně fascinuje, jak se bleskově rozpustí :D

      Vymazat
  3. Sandály taky už nějakou dobu sháním, zatím marně. V těch úplně placatých se mi špatně chodí a je to i nezdravé pro chodidlo :-( Zaujalo mě to oříškové máslo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co jsem to tak obešla, tak asi skončím u klasických ze sportu :D V běžných obchodech jsou fakt jenom placky nebo pak šílenosti na klínku a podobně. Na máslo se hodně těším, ale dojde na něj spíš až na podzim.

      Vymazat
    2. No mně se právě ty sportovní taky úplně nelíbí. Respektive bych je neměla k čemu nosit :-D nosím víceméně jen sukně a kdybych si k nim vzala sportovní sandály, tak bych vypadala jak ty šílený nevkusný ženský, co nosí botasky a k tomu koženou kabelku :-D Klínky se mi naopak líbí, ale taky jsem nepotkala žádný, co bych chtěla vlastnit :-D

      Vymazat
    3. Mně se zdá, že máš dvě možnosti: buď nosit boty na jehlách k sukni nebo si koupit batoh a kraťasy a budeš mít klid :D Ne sranda, ještě zapátrám u značek typu Tamaris, tam občas nakupuje mamka.

      Vymazat
    4. Batoh a kraťasy, to je noční můra :-D
      Tak se pak těším na fotku tvého objevu :-D

      Vymazat
    5. Fotka asi jen tak nebude, protože nejspíš nic neseženu :D

      Vymazat
  4. super jeansy, skinny mám také moc ráda <3

    OdpovědětVymazat
  5. Skinny jsou nejlepší:) Také jsem měla jedny z TW, ale za chvíli se mi roztrhly v rozkroku a slyšela jsem, že to hodně dělají...Ale mají je tam moc hezké, bohužel ale nejsou asi ne na moc dlouho:/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se mi stalo i s těmi předchozími a ty mi přišly ještě kvalitnější jak ty z Tally, takže už vím, na co se mám v blízké době "těšit".

      Vymazat
  6. Nové skinny bych potřebovala taky, vlastně mám teď jen jedny rifle a ty jsou mi velký.
    Odol ústní vodu mám ráda, tu jsem si tento měsíc kupovala taky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem měla jen jedny, když nepočítám černé z Topshopu, ale ty jsou na léto moc silné. Na Odol jsem vážně zvědavá, ale zařekla jsem se, že to neotevřu, dokud nedodělám tu grepovou :D

      Vymazat
  7. Mně růžovka od Biodermy nevyhovuje tolik, kolik bych chtěla, za mě se bohužel žádný zázrak nekonal. Ale zaujaly mě produkty na nohy, asi skočím omrknout.
    A co se týče kalhot, tak momentálně jsem taky na lovu, dosloužili mi naráz světlý, tmavý i černý a kdyby nebylo léto, nevím co bych dělala :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem zvědavá, jestli mi bude vyhovovat tak, jak před rokem ta malá, jinak budu naštvaná :D Já kalhoty nakupuju dost nerada, ale s letním oblečením mám ještě větší problém :D Už aby byl podzim a mohla jsem se zachumlat do velkého svetru a legín :D Což mi připomnělo, že musím letos sehnat nějaké kozačky :D

      Vymazat
  8. Odpovědi
    1. Jenom se začínám děsit té výdrže, už jsem měla na sobě ty světlé a jsou hodně příjemné, ale myslím, že dlouho nevydrží.

      Vymazat