sobota 23. května 2015

Nejen na víkend s Oriflame Eclat Weekend

Hezký sobotní večer, mé milé čtenářky :) I když mám rozepsanou spoustu článků, nějak nejsem schopná je dokončit. Učím se na zkoušku, i když nejsou žádné volné termíny, a doufám, že se někam dostanu. A co vy? Už máte hotovo nebo vám zkouškové ještě ani nezačalo?

Dneska se v rychlosti podíváme na toaletku, kterou v současnosti používám. Vůni jsem koupila už asi před rokem a stála kolem pětistovky. Nevím, jestli se ještě v katalogu vyskytuje, ale seženete ji na internetu v různých cenových hladinách, viděla jsem i za 219 Kč.

Na internetu jsem zapátrala po složení. Ve vůni najdete bílou broskev, pižmo, červený rybíz, hrušku, stolistou růži a průsvitné vodní květiny (ať už to znamená cokoliv). Já tam cítím jen tu broskev, protože rozlišovat jednotlivé složky už je na mě trochu moc. Sice mám nos dobrý, ale v tom smyslu, že poznám, jaký má na sobě kdo parfém, pokud tu vůni znám a v parfumerii můžu očichat hodně vůní po sobě a furt si je pamatuju.


Vůně se mi vážně hrozně moc líbí, protože je to něco mezi ovocnou a květinovou, ale není úplně svěží, něco jí dodává zastřený nádech. Vím,že cenově je to úplně jinde, ale srovnala bych ji s Bright Crystal od Versaceho. Až na to, že tam tedy necítím nic konkrétního a je jiskřivější, plus má mnohem větší výdrž.

Jako další musím pochválit flakonek. Líbí se mi jeho jednoduchý čistý design a úplně žeru to matné sklo :) Barvy odpovídají stylu vůně.

Myslím, že pokud nemilujete vyloženě hodně výrazné vůně, nemůže urazit snad nikoho. Dokážu si ji představit na středoškolačkách, ale klidně bych ji koupila i své mamce.

Ale samozřejmě i zde je pár negativ. Jedno z nich je určitě výdrž. Já na sobě vůni přestávám cítit hodně rychle. Ptala jsem se i lidí ve svém okolí a také ji moc necítí, pokud mi nepřivoní vyloženě k zápěstí nebo nejsem čerstvě navoněná. Další plus i minus v jednom je intenzita. Vůně by byla ideální do malých prostor, například do kanceláře, protože s ní nezamoříte místnost na celý den. Bohužel jak jsem zvyklá na intenzivnější aroma, mám tendence toho na sebe lít vážně hodně a rychle ubývá.

Pokud bych měla vůni doporučit nebo naopak, jsem hodně na vážkách. Fakt se mi strašně moc líbí, Jenže ta výdrž je na nic a intenzita taky nic moc. Já si ji podruhé už nejspíš nekoupím, už jenom z toho důvodu, že v okolí nemám nikoho, kdo dělá Oriflame. Ale dostat ji jako dárek, nezlobila bych se. Každopádně vzhledem ke spotřebě je to docela drahá sranda :(

Znáte? :)

8 komentářů:

  1. Vůně vypadá zajímavě :-))
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je vážně hezká :) Nebýt té výdrže, měla bych ji ráda jako Bright Crystal.

      Vymazat
  2. Ja mam z oriflame najradsej Mirage- to je moja topka!

    Pozyvam na GA o balicek kozmetiky, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/05/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tu neznám, jestli se mi někdy dostane do ruky katalog, mrknu se :)

      Vymazat
  3. Škoda té výdrže, protože podle popisku vůně by se mi líbila :) Ale katalog z Oriflamu už jsem taky dlouho neviděla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako mně by ani nevadilo se během dne znova navonět, ale když nevoní tak intenzivně, tak bych měla jednu lahvičku vážně tak na měsíc pravidelného používání.

      Vymazat
  4. mne vôňe od Oriflame nikdy nejak nevoňali :D
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat