neděle 31. května 2015

Maska na poškozené vlasy Toni and Guy

Hezký den všem :) Dnes jsem tu s další částí recenze na produkty Toni and Guy. Po šamponu vám napíšu něco o masce a kondicionér si nechám zas na jindy.

Obalu nemám co vytknout. Líbí se mi praktické balení v kelímku, díky kterému vyšťourám i poslední zbytečky. Bílá barva působí čistě a nápisy nejsou přeplácané. Krabička působí taky luxusně, oproti samotným kelímkům, co mají levnější masky.



Maska je konzistencí tuhá, což já mám ráda. Je krásně máslovitá, ale zároveň jde na prsty hezky nabrat. Voní nepopsatelně, zkrátka kadeřnicky. Cítím závan květin, ale i něco máslovitě těžkého. Aroma se ve vlasech moc nedrží, po pár hodinách už masku necítím. Myslím, že je to vůně ve stylu neurazí, ale ani nenadchne. Každopádně snad nikomu nemůže vadit.



Masky stačí nanést málo, ale přestože silikony obsahuje, vlasy po ní tolik nekloužou, takže mám tendence trochu plýtvat. Výrobce neuvádí dobu působení, takže tomu dávám přiměřeně času, například než si oholím nohy. Obecně jsem líná jen tak stát ve sprše, takže čím kratší doba působení, tím líp pro mě. Maska se z vlasů vymývá překvapivě hezky. Další plus, protože nesnáším zdlouhavé oplachování.



Bohužel nesplnila to, co jsem od ní očekávala. Žádné ozdravení vlasů do hloubky se nekonalo a ani po ní nejsou vlasy extra jemné. Ne že by nic nedělala, vlasy po ní jdou lépe rozčesat a rozhodně konečky nejsou tak vysušené. Ale zkrátka mi tam chybí ten důvod, abych za ni ještě někdy zaplatila ty tři stovky a víc. V podstatě má pro mě stejné účinky jako kondicionér, za který bych nedala víc než stovku.

A málem bych zapomněla na složení, samozřejmě žádná příroda. To by mi ani tak nevadilo, pokud by byly výsledky super.



Vážně mě to mrzí, protože od masky jsem očekávala hodně a za ty peníze je to zklamání. Doufala jsem, že nebudu mít potřebu dávat si hned druhý den do konečků olej, ale bohužel. Možná je to tím, že mám vlasy od října nestříhané, takže už jsou v koncích přece jen sušší a některé konečky trochu roztřepené, ale stejně. Chtěla jsem se vyhnout stříhání ještě před létem, ale asi nemám jinou možnost.

Takže pokud máte peníze nazbyt, na normální vlasy by maska mohla mít jakž takž efekt, ale na suché by určitě nestačila, natož na hodně poškozené.

Jak jste vy spokojené s výrobky této značky v poměru cena/výkon?

9 komentářů:

  1. Maska vypadá skvěle. díky moc za tip.

    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Hm, tak to nic extra teda. Mám pocit, že jsem někde slyšela nebo četla, že je boží a zázračná, tak jsem o ní chvíli uvažovala, ale nakonec jsem na to pozapomněla a teď jsem za to ráda :-D Od Toni & Guy mám šampon a kondicionér, které jsem vyhrála. Z šamponu mě svědí hlava, ale balzám je docela fajn.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem o ní četla, že je dobrá a fakt jsem tomu i věřila. Z takhle drahých jsem měla jenom profesionální Loréalku a byla super, tak jsem doufala, že za ty prachy to bude stejné. Mně ten balzám přijde taky fajn, ale za ty peníze je fajn málo :(

      Vymazat
  3. Od této značky používám šampon a kondicionér pro objem a jsem docela spokojená. Pokud na ně narazím ve slevě, klidně zase koupím. Maska by nebyla nic pro mně, protože jemné vlasy mám od přírody a potřebuju něco přesně opačného :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řadu na objem jsem ani nezaznamenala. Ale až bude sleva, kouknu po ní :)

      Vymazat
  4. Tak to jsem ráda, že o ní čtu, říkala jsem si, že bych ji vyzkoušela, tak jsem ráda, že do ní nebudu investovat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No upřímně čím déle ji používám, tím jsem zklamanější :( Fakt zlatá Absolut Repair od Loréalu :)

      Vymazat
  5. Je, tak gratuluji k predposledni zkousce :-). Jinak teda mě tohle počasí strašně baví, vylezu si vždy na zahradu a udělám di domácí ledový čaj :-)). I když teda kdybych bydlela ve městě tak nevím, co bych tam dělala:-(. Jiak tedy ten krém na ruce z YR mám, ale trochu jiný a s mandlovou příchutí a musím říct, že je naprosto super a skvěle hydratuje, tento tedy neznám, ale asi do něj teda nepůjdu a zůstanu věrná tomu druhému :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) No na chalupě se mi to teplo taky líbí :D Ve městě je to dost peklo, rozpálená dlažba je zážitek, proto ani moc ven nechodím, když nemusím. Dík za tip na mandle :)

      Vymazat