sobota 11. dubna 2015

První velká objednávka z Avonu

Jak už jsem se zmiňovala, moc těmto katalogovým značkám nefandím. Pokud mi někdo nacpe katalog, brala bych skoro všechno, ale jinak mám rozhodně radši, když si můžu všechno pořádně osahat osobně. Moje Avon historie se začala psát, když měla spolužačka na nehtech zajímavý lak. Sdělila mi, že ho má z Avonu, a že mi ho sežene. K laku mi dala i aktuální katalog. A i když jsem byla rozhodnutá si nic neobjednávat, nějak se to zvrtlo.

Tímhle lakem to všechno začalo. Ale upřímně je poměrně dost fialový, u kamarádky mi přišel víc šedo hnědý. A taky jsem čekala větší výdrž. Ale nevadí, i tak je to pěkná a zajímavá barvička.


A dál už věci z druhého, ale prvního většího nákupu.

Bílá vůně  Summer White je pro mě. Voní jako léto, cítím v ní pomeranč nebo mandarinku a koření. Zároveň je ale vůně lehká a nevtíravá. Zkoušela jsem ji a výdrž nic moc, ale na běžné dny poslouží dobře, krom toho si ji mohu dát klidně do kabelky. Stála málo, jen nějakých 160 Kč, takže se zázraky ani čekat nedaly. To Premiere Lux už byla poměrně dražší (550 Kč). Je zabalená ještě v igelitu, tak ji nemohu moc zkoumat, ale co si vybavuji z navoněných stránek katalogu, opravdu voní luxusně. Tzn nedokážu identifikovat žádné složky :D  Já bych si ji pro sebe nejspíš nevybrala, ale objednala si ji mamka.


Pánská Full Speed (330 Kč) je pro tátu. Nevím, co víc bych napsala, prostě pánská sportovnější klasika. Tomorrow (490 Kč) je dárek pro babičku. Je taky v igelitu, ale co si vybavuji, je spíš neutrální a ne moc sladká. Zkrátka neurazí snad nikoho. Jsem každopádně zvědavá, jak dlouho vůně vydrží a jestli nejsou horší než ty drogerkové.



A teď už věci čistě pro mě. Z prvotního nadšení jsem si objednala další lak s gelovým efektem (ještě před tím, než jsem zjistila, že ten fialový Lavender Sky se dost rychle oloupe). Vybrala jsem si odstín Dazzle Pink (69 Kč) a moc se na něj těším. Snažím se teď si nehty víc lakovat, abych trochu pohnula se svou sbírkou laků (a samozřejmě nakupuji nové odstíny, protože ve sbírce nemám moc neutrálních jemných barev). Dvousložkový sprej na vlasy (99 Kč) mě zaujal hned, protože se mi vybavilo, že o něm mluvila nějaká blogerka. Nádherně vanilkově voní, tak jsem zvědavá, jaký bude na vlasy. Mám radši oleje než dvousložkové produkty, ale doufám, že bude fajn :) Udržela jsem se a nezkoušela ho ani jednou, protože mám ještě půlku Mythic Oil, který už chci konečně dodělat.


Tělové spreje (69 Kč) jsou u této značky vyhlášeným produktem. A protože jsem zatím měla jen malinový z Oriflame, neodolala jsem. Lákaly mě všechny kromě růže s čokoládou. Ale musela jsem se držet a vybrat jen dva, z toho jeden nejspíš dostane kamarádka k narozeninám. Granátové jablko a mango je krásně sladká letní vůně. Z passionfruit a pivoňky je déle cítit alkohol a je méně sladká, ale přesto super na léto. Nemohu se rozhodnout, která vůně se mi líbí víc. Krém jsem si objednala, až když jsem v katalogu listovala asi podesáté na přednášce. Seděla vedle mě kamarádka, takže jsme si každá ještě objednala krém na ruce (49 Kč). Spolužák prohlásil, že voní jak vůně na záchod. Je fakt, že něčím takovým mírně zavání i při aplikaci na ruce, ale mně se ta vůně naopak moc líbí, taková jemná a čistá. Je to změna oproti výrazným vůním. Krém jsem zkoušela jednou a má velmi příjemnou konzistenci, gelovo-krémovo-voskovou. Vsakuje se rychle a hydratuje obstojně.


A protože kamarádka je provokatérka, přihodila mi k objednávce další katalog, který mimochodem vůbec nevypadá špatně, ale lépe ho prozkoumám až zítra ve škole (stejně si nic nesmím objednat, protože šetřím). Také jsem dostala vzorek vůně, která se mi líbila už v katalogu, ale voňavá stránka rychle vyčichla, tak jsem raději celé balení neobjednávala.


Co vy a Avon? Máte tip na něco, co musím nutně vyzkoušet?

P.S. Včera jsem viděla Sněhurku s Lily Collins a nic moc. Taky vám přišlo, že tou písničkou na konci to totálně zabili? A i ty závěrečné svatební šaty byly otřesné, to Julia Roberts měla větší styl (i když Lily občas taky nevypadala špatně, až na tu mrtvou labuť na hlavně na plese) :D

10 komentářů:

  1. Skvelý článok :) prvý komentár mi príde trochu drzý, slečna sa k nemu mohla aspoň vyjadriť a až potom si napísať "reklamu" ;))
    No.. na tieto veci čo si si objednala som sa pozerala aj ja, zbožňujem hlavne vôňu Summer White :) je krásna, pripomína mi leto :)
    Superme Oils by som rada vyskúšala, pretože hľadám olejček na vlasy kvôli ktorému neskrachujem, a tento mi je sympatický :D len si radšej počkám na jeho zloženie (silikóny nemusím) :D
    AVON krém na ruky som mala, aj som naň písala recenziu - nesadol mi. Vôňa krásna, obal krásny, účinok nulový. Tak snáď aspoň tebe dobre poslúži :)
    A Telový sprej Juicy je dokonalosť sama o sebe ♥
    Prepáč mi za "esej", prajem krásny deň ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za pochvalu i obsáhlý komentář, jsem moc ráda, že ses rozepsala :) Uvažovala jsem, že ten reklamní komentář smažu, ale nakonec ho tu nechám. Ostatně je to spíš antireklama :D Vzhledem k počtu mých čtenářek se tady stejně moc nepřiživí a navíc mi slečna dává odkaz ke komentáři pokaždé, takže kdo měl zájem, už se na její blog určitě podíval (ale příště už budu čistě reklamní komentáře mazat). Koukla jsem se na složení toho oleje, protože na recenzi by jsi čekala dlouho. Nejsem chemik, ale když je dimethicone silikon, jsem si dost jistá, že je to i trimethicone, který olej obsahuje. Možná je tam toho víc, ale jen tohle mě praštilo do očí. Na krém jsem taky moc zvědavá, ale první dojem z něj mám dobrý. U vůně SW se mi akorát po delší době zdálo, že se rozložila do aroma, které už se mi moc nelíbilo. Spreje jsou naprosto boží, už jsem si objednala další dva :D Taky přeju hezký den :)

      Vymazat
  2. Pěkné nákupy :) Na ty gelové laky čtu většinou všude samou chválu, ale osobně jsem je nezkoušela. Mám jen nějaké laky od Avonu z normální kolekce a ty mi nevyhovují, druhý den po nalakování už je mám oloupané.. :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě jsou ty gelové průměr. Ptala jsem se kamarádky na rozdíl mezi normálními a těmito a říkala, že s gelovým efektem déle vydrží a víc se lesknou. Ani jedno se mi ale nezdá. Prostě obyč lak. Ne že by byly nějak drahé, ale čekala jsem víc.

      Vymazat
  3. Zrovna naposledy jsem si objednávala ten parfém Cherish :) No teď co je nový katalog, tak tam mají obrovský akce na parfémy a já parfémy z Avonu miluju, kupuju je tam nejčastěji, vydrží dlouho a ještě když jsou v těch akcích, tak je to úplná paráda.
    A teď bych jich koupila nejmíň 8, ale říkala jsem si, že musím šetřit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ten vzoreček nakonec dala mamce, protože na květinovky moc nejsem. Taky se mi líbilo pár vůní, ale odolala jsem :D Jen jsem si objednala dva spreje orchidej s borůvkou a pak ještě něco z té akce tři za 129, ale už si nevybavím, co to bylo :D Možná krém na ruce...

      Vymazat
  4. chci zkusit tyhle tělové spreje :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě zkus, ten velký výběr je super :) Já se asi neudržím a nakoupím si časem všechny :D

      Vymazat
  5. Mamka ho dělá, takže máme doma spoustu věcí, ale já se po jejich výrobcích většinou osypu, přece jen ty parfemace jsou dost silné...Mám z Avonu několik parfémů, ale většinou vše dostanu darem no:) Jediné, co mi od nich opravdu přijde dobré, tak jsou spreje na nohy, ty mám moc ráda:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? No já si stejně na obličej nic kupovat neplánuju, takže snad ok :) A žádná tělová mléka si taky nechci objednávat, aby to kamarádka nemusela tahat. Dík za tip na spreje :) Já si právě uvědomila, že moc času na objednávání už nemám, protože mi to vozí spolužačka a přes prázdniny se nejspíš neuvidíme (ušetřím) :D

      Vymazat