středa 15. dubna 2015

Jemný odličovač očí od Rimmelu

Hezký den, dneska se podíváme na odličovač, který aktuálně používám. K dnešní recenzi by stačilo napsat, že tomuhle odličovači je lepší se obloukem vyhnout, ale to by vám asi nestačilo, tak to rozebereme důkladněji. Popravdě ani nevím, jestli se dá normálně koupit v drogerii. Já ho kupovala už před rokem a něco původně jako dárek pro kamarádku. Měli akci, kdy k oranžové řasence Scandal Eyes byl přibalený i odličovač. Řekla jsem si, že dát dva dárky v jednom vypadá líp jak jedna řasenka. Nakonec jsem kamarádce dala něco jiného, takže mi oba kousky zbyly doma. Ale myslím, že odličovač se dá sehnat dodnes jako součást dárkových balíčků plus samozřejmě na internetu od nějakých 50 Kč. To jen abyste věděly, kdyby vás recenze dost neodradila :D

Už z nadpisu plyne, že se jedná o jemný odličovač očí a další popisek na obalu hlásá, že odlíčí i voděodolné líčení. Jako bonus k tomu všemu neobsahuje olej, takže by nemělo dojít k onomu klasickému problému dvoufázových odličovačů, a to je zamlžený pohled (který já osobně opravdu nemusím, ale pokud odličovač fakt funguje, tak to přežiju).

Ale abych nevyzradila hned pointu, začneme zlehka, a to obalem. Proti tomu nic nemám. Vzhledově je jednoduchý a praktický. Otvor dávkuje přesně to správné množství produktu. Samotný odličovač je bez parfemace, ale já v něm cítím lehce cosi chemického.



Musím se přiznat, že pokud mám jen lehce nalíčené oči a na pleti nic, maximálně pudr nebo trochu korektoru, beru odličovačem i obličej. Protože co je dobré na oči, nemůže kůži ublížit, že? Pak teprv se přesouvám na oči. Jeho odličovací schopnosti jsou dobré. Dávám si řasenky fakt hodně a stačí mi na obě oči dva tamponky do úplné čistoty, ale na dvoufázový Ryor nemá. Srovnala bych ho s micelárkou. Voděodolné líčení nepoužívám, takže to bohužel posoudit nemohu.

Teď ale nastává kámen úrazu. Na očích extra příjemný není. Na sucho si oči dřít nebudu a stačí jenom o malinko překápnout a hned začne štípat. Tolik ke vhodnosti pro citlivé oči, a to ty moje ještě moc citlivé nejsou. A když už jsme u toho, přijde mi trochu mastný. Ne vyloženě olejový, ale trochu kluzký je. Zamlženost pohledu posoudit nemůžu, protože ho raději z očí hned oplachuji.



Takže závěr? Odličovací schopnosti jsou průměrné, ale za štípání má hodně bodů dolů, tudíž nedoporučuji.

Znáte ho?

4 komentáře:

  1. Myslím, že jsem ho jako dárek u těch řasenek viděla :). Produkty, co štípou v očích nesnáším :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nápodobně, štípací odličovač očí je dost k ničemu :D

      Vymazat
  2. super, že jsi napsala recenzi, docela jsem nad ním v drogerii přemýšlela a teď za to štípání velký palec dolů :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To rozhodně, mnohem lepší je třeba odličovač Garnier na citlivé oči. Taky to vypadá jak obyč voda, ale co si vzpomínám, byl fajn :)

      Vymazat