čtvrtek 5. února 2015

Čistící gel Hydra Vegetal od Yves Rocher

Hezké čtvrteční dopoledne :) Opět po delší pauze je tu další článek. Byla jsem v uplynulých dnech nějaká líná cokoliv dělat a spíš jsem si jen užívala pár dnů prázdnin. Už mám rozvrh na letní semestr a vypadá vážně dobře :) V pondělí fyziologie člověka, kterou se mi povedlo z odpoledne přesunout na 11. hodinu dopoledne (protože fakt nerada chodím odpoledne do školy). Úterý už je méně šťastný den, protože mám botaniku od 7 a to mě zabije, protože to znamená vstávat v pět. Což bych ještě taky přežila, ale mám ten den školu dlouho, samozřejmě se spoustou zbytečných pauz. Ve středu si to ale vynahradím, protože mám volno. Ve čtvrtek mám tři přednášky, ale jak se znám, tak tam stejně chodit nebudu a v pátek opět volno. Zní to sice krásně, ale je mi jasné, že minimálně ze dvou cvičení budem dělat protokoly a ty já fakt nesnáším. Takže nakonec mi stejně škola zabere poměrně dost času. Každopádně i na psaní se čas najde a ráda bych psala alespoň 2x týdně, tak snad to zvládnu :)

Ale teď už se pustíme do dnešní recenze. Nedávno jsem psala o gelu stejné značky, který obsahuje drobné částečky a jsem s ním extrémně spokojená. Recenzi najdete tady, pokud někdo nečetl :) Ale jak jsem psala, gel je trochu agresivnější na použití 2x denně každý den. Proto jsem si pořídila ještě tento na prostřídání.


Začnu tradičně obalem. Balení se mi hrozně moc líbí, úplně ve mně evokuje svěžest. Plus ty bublinky v gelu vypadají taky mega dokonale, i když na fotce moc nevyniknou. Gel mám na poličce, ale pokud si ho dám někdy do sprchy, pod víčko samozřejmě zatéká voda a to já nerada. Ale to nemůžu brát jako nějaké mínus, přece jen balení nemusí být vůbec voděodolné. Jako další bod zhodnotím vůni. Ta je pro mě naprosto boží a neodolatelná! Občas chodím k tubičce čichat jen tak :D Gel voní krásně svěže, ale zároveň to není taková ta vůně, co vám protáhne dutiny. Vůně je něčím zjemněná, ale nedokážu rozeznat čím.


Na fotce si můžete přečíst, co všechno gel slibuje. Odstranění zbytků líčení posoudit nemůžu, protože gel nanáším večer, když už jsem dokonale odlíčená, protože se odličuji hned po příchodu domů a ne až večer ve sprše.  Přebytek kožního mazu odstraňuje, ale upřímně jsem ještě neměla gel, po kterém bych měla obličej mastný. Zbavení nečistot splňuje částečně. Nemám díky němu pleť bez chybičky (ale to zatím po ničem, co jsem zkusila) a černé tečky jsou dál černé. Ale rozhodně je pleť lepší s gelem než bez něj. Gelu stačí malinko. I když tato řada je hydratační, gel samozřejmě nehydratuje, ale ani nevysušuje.




Ze složení vidíte, že gel rozhodně není žádná příroda. Ale to je u YR normální, snaží se tvářit jako přírodnější značka, ale moc jim to nejde.

Celkově jsem s gelem spokojená a klidně bych si ho koupila zas. Sice nečistí tak, jako ten z řady Pure System (jenže ten obsahuje zrníčka, takže se to vlastně nedá porovnat), ale na prostřídání je moc fajn. Seženete ho za cenu kolem 200 Kč, ale jak všichni víme, stačí použít slevový kupon :)

Zkoušely jste tento gel? :)

18 komentářů:

  1. Tento gel jsem nezkoušela :) Měla jsem gel z Avonu čím jsem si čistila pleť, ale je pro mě lepší buď čisticí voda nebo micelárka :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám s gelem lepší pocit a vodu nebo micelárku mám až na dočištění. Ale když spěchám, tak ráno na gel kašlu :)

      Vymazat
  2. nezkoušela jsem ho, ale vypadá zajímavě :)

    PS: U mě na blogu právě probíhá GIVEAWAY :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ho zkus, už jenom ta vůně stojí za to :) Děkuju za pozvání :)

      Vymazat
  3. vypadá super, YR mám moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zas tolik věcí nezkoušela, ale zatím mi až na krém Hydra Vegetal sedlo všechno :)

      Vymazat
  4. Nezkoušela jsem. Od YR mám ráda balzámy na rty :)

    Monča ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Po těch jsem koukala a nemohla jsem se nějak rozhodnout, takže dík za tip, určitě si nějaký pořídím :)

      Vymazat
  5. Odpovědi
    1. Možná by se dal sehnat podobný levnější, ale ta vůně je super :)

      Vymazat
  6. Miluji čistící gely, za mě určitě lepší takovéto "mokré" čištění než pouze micelárka apod. Díky moc za tip! :)
    Zvu tě ke mně na giveaway o 2 balíčky Essence: http://laleitr.blogspot.cz/2015/02/giveaway-o-2-balicky-essence.html

    OdpovědětVymazat
  7. Já kdysi používala gel od Nivei, ale tento nevypadá taky vůbec špatně, díky za tip :-)
    Thoughts by Lucys

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáš za co :) Já zrovna plánovala, že zkusím někdy v budoucnu Niveu :D

      Vymazat
  8. Ja mám od YR kopu vecí, a nemôžem na ne povedať ani jednu zlú vec. Proste som 100% spokojná ♥ :)

    OdpovědětVymazat
  9. Gel jsem nezkoušela, ale měla jsem micelárku a byla jsem s ní spokojená !

    Nicole

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě těší, micelárky mám totiž dvě balení :D Nakupovala jsem totiž univerzální dárky, kdybych nevěděla, co komu dát, a nějak mi obě zbyly :D

      Vymazat