pátek 16. ledna 2015

Fotokoktejl

Hezký pátek, jak se těšíte na víkend? :) Původně jsem měla v plánu se s vámi podělit o dojmy z...počkejte si na zítra :p (ne, to je ošklivé, bude recenze na můj oblíbený čistící gel). Bohužel se mi samozřejmě v nejnevhodnější dobu vybil foťák a nabíjení potrvá dlouho, takže pro dnešek jsem vybrala jen pár fotek, které jsem vám snad zatím neukázala. Je to takový mix za posledních více jak 14 dnů, ale nějak jsem líná fotit a přidávat obrázky po jednom by nebylo ideální.

Určitě už víte, že nemám ráda anglická slovíčka v české mluvě (mimochodem kamarádka ze střední je na to ujetá, každý její status na Facebooku je anglicky a při konverzaci vám na všechno odpoví OMG a podobně - moc jazyku těchto lidí nerozumím, takže musíte pochopit, že tahle zkratka je to jediné, co si vybavím, ovšem v praxi je anglické slovíčko v každé třetí větě). Nicméně dneska si angličtinu vypůjčím také, protože český ekvivalent mě nenapadá. Znáte legendární pojem bad hair day? No jistě, kdo by neznal, že? Že mám tyhle dny, na to jsem už se svými vlasy zvyklá, ale včera mě nečekaně zaskočil bad makeup day. A to tedy překvápko bylo, protože jsem čekala, že všechno bude v pohodě, když pleť byla čistá jako už dlouho ne, dostatečně hydratovaná a odpočatá po spoustě dnů bez líčení. Chyba. Hned po nanesení BB jsem zjistila, že se mi loupe čelo. Ale ne takové ty suché šupinky, nic se neloupalo v klasickém pojetí. Nevím jak to popsat, to je stejně fuk. Pak mi došlo, že mám moc tmavý obličej ke krku (a to jsem si dala světlejší odstín BB od Maybelline). Nicméně nebyl čas to řešit, takže jsem rychle ještě nanesla neutrální hnědý stín, trochu řasenky (která mi mimochodem asi vyschla, takže jsem ještě řešila slepené řasy) a nude rtěnku. A co z tohohle nekonečného odstavce plyne? Potřebuji poradit nějaké opravdu světlé nemastné BB.

A konec stěžování, jdeme na fotky :)

Po Vánocích jsem zcela jistě nakynula, i když na oblečení to ještě zná nebylo, navíc jsem byla na víkend sama doma a měla jsem hlad. Jáhly (došel kuskus), hrášek, fazolky a tuňák.


Rozhodla jsem se dát poslední šanci tomuto šamponu. Už jsem o něm psala skoro před rokem a pořád žádná změna. Vlasy mi zatěžuje, slepuje a zkrátka mám po něm fuj pocit.


 Aby toho zdraví nebylo příliš....


Špenátová polévka je sice zdravá, ale taky mi chutná, což znamená dobrý pocit a bez utrpení :)


Na nervíky trpící ve zkouškovém si dělám večer mátový čaj. Sáček mám ještě z Turecka a musím uznat, že je to fakt síla, stačí špetka a máte dva hrnky čaje.


Už hodně let jsem neudělala žádnou změnu v pokoji. Tyhle věci mi visely na lampě (asi jsem si kdysi myslela, že je to stylové). Konečně jsem se dokopala k rozmotání a sundání. Všechno jsem protřídila a nechala jsem si jen věci z cest, od kamarádek nebo to, co se mi fakt líbí. Šperky nenosím, takže stejně mi tyhle věci budou je ležet ve skříni, ale něco se prostě vyhodit nedá :)


Zdravá strava se taky nemá přehánět a polštářky z listového těsta s Nutellou jsou boží :)


Kdo uhodne seriál, dostane bludišťáka :D Aneb je ve mně pořád kus dítěte, a když mám stres, ráda se vracím k těmto stupidním dětským seriálům. Jako malá jsem hrozně chtěla být tajná agentka :D A nejsympatičtější mi byla Sam....to asi dělají ty dlouhé vlasy.... :D


A tady jeden z důvodů stresu. Matika. Nikdy mi nešla a byla jsem ráda, že jsem ji přežila na střední. Pokud dám v úterý zkoušku, už nikdy neotevřu knížku. Mimochodem asi jsem měla chodit na ty přednášky, pak bych možná nebyla tak mimo... :D


To by bylo pro dnešek snad vše. Zítra se uvidím s kamarádkou, která mi koupila termální vodu Uriage, takže se moc těším na vyzkoušení.

Co jste dělaly v poslední době vy a co plánujete na víkend? :)

12 komentářů:

  1. Jé - Špionky, pamatuju si, jak jsem to úplně žrala, nejradši jsem měla taky Sam :D Já jsem měla jáhly jen na sladko jako kaši ve škole a to mi teda vůbec nechutnaly, ale myslím, že v Tvojí kombinaci s tuňákem to joo :).
    Jani, já se hlavně těším na to, až skončí zkouškový, pořád se učím, takže ať je víkend nebo ne, já se netěším na další den :D
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mýho výzkumu má většina lidí nejradši Sam :D Jáhlovou kaši já můžu, ale jsem líná jí vařit, protože to trvá docela dlouho. S tuňákem to byla premiéra, ale na línější dny super jídlo (i když samozřejmě kuskus by byl rychlejší). Učení mi nepřipomínej, já nějak nemam sílu se učit na tolik zkoušek, bohatě by mi stačila jedna :D Ty nervy na několikrát už jsou trochu moc. Ale neboj, to bude ok, pak bude zas chvilku klid :)

      Vymazat
  2. To jedlo vyzerá úžasne snáď na každej fotke :) s Totally Spies som zbožňovala, najviac asi Clover a Sam! ♥ A vždy som snívala že budem mať aj ja "pudřenku" :D

    http://beingasanmonica.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to jsem si zrovna říkala, kam se to hrabe na ty naaranžované mňamky jiných blogerek :D Mně se líbily snad všechny ty super vynálezy :D A řídit letadlo a ponorku je určitě bomba :D

      Vymazat
  3. Je tu matematiku ti teda nezávidím, to pro mě bylo vždy utrpení. Proto jsem si vybrala vysokou školu, kde už matiku nemám, ikdyž biomechanika taky není žádná výhra :D. Jinak ohledně toho BB, já jsem měla strašně ráda BB krém od Garnier ve verzi pro mastnou pleť (v úzké tubičce), měla jsem dokonce dvě balení a vyhovoval mi, ikdyž moc kladných recenzí jsem na něj nečelta. Kdyžtak ho ozkoušej v drogerce :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My máme díky bohu jen jeden semestr a je to lehčí než na střední (teda aspoň naše matika byla dost brutální), ale po těch letech jsem i to lehké zapomněla :D Dík za tip, na BB kouknu. Už jsem nad ním uvažovala, ale právě kvůli těm recenzím jsem to nechala plavat.

      Vymazat
  4. Super fotky :-D Světlý nemastný BB neznám :-P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty umíš potěšit :D Už aby bylo léto, konečně budu mít normální barvu a nebudu mít problém s odstínem :D

      Vymazat
    2. Joo, to u mě nehrozí :-D Teď mě napadlo, že jsem nedávno měla vzorek BB od Skin79, a ten byl super. Skvěle držel, nebyl mastný a odstín byl parádní. Ale koukala jsem pak na net, že stojí skoro 600 Kč, takže si nechám zajít chuť. Z drogérie je světlý BB od Rimmel, jenže je mastný a nekryje...

      Vymazat
    3. 600 za BB bych asi taky nedala, pokud by to nebyl vyloženě zázrak. Nekrycí mastnota zní super lákavě :D

      Vymazat
  5. Jé tu turistickou známku z Kladrub mám taky :)
    www.zandakonici.websnadno.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hned bych jela zas, už je to hodně let zpátky a bylo to tam super :)

      Vymazat