pondělí 5. ledna 2015

Co jsem našla pod stromečkem?

Hezké pondělí :) Doufám, že váš návrat do školy a do práce proběhl co nejlépe a pokud už máte zkouškové, přeji pevné nervy :) Dneska vám konečně ukážu, co jsem našla pod stromečkem. Sama mám podobné články moc ráda, takže doufám, že i vy se s radostí podíváte :)

Nedostala jsem toho tolik, jako když jsem byla malá a nejsou to ani žádné mega luxusní dárky. Ale po ničem jsem stejně netoužila, co chci nebo potřebuji, si koupím během roku sama a rodiče mi to platí, takže bych si stejně připadala blbě, kdybych si ještě vymýšlela drahé dárky. Já jsem s uplynulými Vánocemi spokojená a rozhodně všechny dárky využiju :)


Jako každý rok, koupila mi mamka dva kalendáře. I když už psa nemám a na koni jsem neseděla 6 let, pořád tato zvířata miluji a pravidelně je musím mít aspoň na obrázku :)


Kosmetickou taštičku jsem už nutně potřebovala. Mám sice tři kousky, ale všechny už v dezolátním stavu. Tahle se mi líbí hrozně moc, protože růžová se přece hodí ke všemu :D


Tonikum a masku bych si koupila tak jako tak, ale aspoň bylo pod stromkem o pár věcí víc :D Tonikum je moje stálice a maska je taky boží. Zrovna ji mám na obličeji a už ji mám tak na jedno použití, takže další kousek se hodí.


Opět něco, co jsem si vybrala sama. Tužky Essence miluji a jejich rtěnky jsem chtěla vyzkoušet už dlouho.


Tužka bude super jen tak se řasenkou na líné dny. Nude rtěnku jsem si už dlouho přála, ale nechtěla jsem žádnou úplně mrtvolnou. V obchodě jsem ji moc nezkoumala, ale myslím, že mi bude slušet :) Kdyby to někoho zajímalo, tak odstín tužky je 18 Berry Merry a rtěnky 11 Nude Love.


Nutella na formování postavy do plavek se ve zkouškovém hodí :D A musím přiznat, že se už blížím k polovině :D Plechovka od čaje se bude hodit i po spotřebování obsahu. Bohužel myslím, že mamce se líbí taky, takže jako hodná dcera se jí vzdám :D Mám zelený čaj, ale vzadu na krabici jsou ukázky obalů dalších čajů a v černé variantě je i boží jednorožec a motýl :) Mimochodem čaj je skvělý, zelený já můžu a super je, že je bez dalšího aroma, takže neomrzí :) Jo a hodiny na plechovce fakt fungují :D


O séru psala Mademoiselle M a já neodolala. Jí pomohlo úplně zázračně a má teď nádhernou pleť. Objednávala jsem sama, platila a balila mamka :D Sérum už používám, takže se rovnou mohu podělit o první dojmy. Není to tradiční gelové cosi, co nanesete v tenké vrstvě pod krém. Je to olej, například jako od Saloos. Voní hezky po levanduli a ještě něčem. Nanáším ho na vlhkou pokožku, když už je to ten olej (ale na obalu o vodě nic nepíšou). Sedí na pleti trochu déle jak Saloos a ze začátku jsem se bála, že mi pleť zhorší, ale nestalo se. Na chalupě jsem trochu dlabala na čistění, ale nic hrozného se nestalo. Co jsem doma, mám obličej v mnohem lepším stavu. Samozřejmě je ještě brzo připisovat zásluhy séru, ale zatím jsem spokojená :)


Tradiční ponožky, k těm není co dodat :D Mám jich dvě plné krabice ještě nerozbalených, ale přesto dostávám pořád další. Asi to budu muset pořádně protřídit, staré vyházet a nové vybalit. Svetřík určitě unosím, i když podobnou barvu už mám.


Tílko s koněm bych si sama nevybrala. Sice se mi líbí kombinace smetanové a zlaté, ale už moc nenosím takovéto konkrétní obrazce. Každopádně ho nosit budu, špatné není :)


Tady už to bude horší. Květinové triko je v pohodě, to unosím určitě. Prostřední triko je s dlouhým rukávem a poměrně velké, takže bude spíš na doma nebo v zimě na vrstvení. A největší problém je tílko vpravo. Motýlci jsou sice fajn, ale tílko je šíleně krátké. Takže bude sloužit na spaní. Asi už je na čase vysvětlit mamce, že oblečení si budu kupovat sama, protože takhle se mi plní skříň věcmi, které nenosím :(


Micelárky jsou dárek ode mě pro mě :D Samozřejmě omylem. Do poslední chvilky jsem totiž nevěděla, s kým si budu dávat dárky, takže jsem v zoufalství sáhla v YR po těchto lahvičkách. Cena bez slevy je tuším 250 Kč, tak doufám, že nebudou úplně k ničemu. Jednu možná někomu daruji, ale aspoň bude něco k testování :)


Teď přijde okamžik, kdy jsem moc ráda, že nikdo z rodiny o blogu neví. Sestřenka mi totiž dala sadu tohohle šamponu a kondicionéru. Šampon už jsem měla a možná si pamatujete, že mi hrozně lezla na nervy ta pronikavá sladká vůně. Mamce to aroma nevadí, takže nejspíš půjde jen o poličku dál.


Naprosto boží dárek od kamarádky Terezky :) S kamarádkami jsem si vždycky dávala je takové drobnosti, takže mě ani nenapadlo s Terkou probrat maximální hodnotu. Já jí chtěla dát Tangle Teezer (ne originál, ale neznačková verze poslouží stejně), ale bohužel kamarádka, která hřebeny hromadně objednávala, měla pracovní povinnosti a nestihly jsme předání, takže jsem na poslední chvilku vymýšlela alternativu. A protože se Terka krom řasenky nemaluje, měla jsem to vymýšlení složité :D Nakonec jsem vybrala v drogerii praktické dárky typu krém atd s tím, že budou neutrální. No a protože jsem měla docela velkou dárkovou tašku, zabalila jsem tam několik kousků A jsem moc ráda, že jsem to udělala, protože Terka mi dala opravdu hodně krásných věcí :) Netuším, jak přišla na kokosák, protože blog nečte. Ale nedávno mi došel a psala jsem, že jednou si určitě pořídím další balení, Terezka problém vyřešila za mě a rovnou v největším balení :) Olej od Saloos božsky voní po mandarinkách a bylinkách a nejradši bych ho snědla. A chia semínka mi už taky dochází :) 


A nakonec nejvíc šokující dárek. Tuhle vůni jsem chtěla od doby, kdy mi bylo snad 15 a se sestřenkou jsme se na letišti nudily a vlezly jsme do parfumerie. No ale protože mi k životu stačí vůně z drogerie, ani mě nenapadlo chtít něco takového. Před Vánoci byla sleva na parfémy v Tetě, tak jsem se nenápadně zmínila mamce. Ona mi řekla, že tolik peněz za vůni nedá a konec. O to větší bylo překvapení pod stromečkem :) Vůně je opravdu krásná, taková jemná, ale při tom svěží a jiskřivá. Ale když nad tím tak uvažuji, nejsem si jistá, jestli za ty peníze stojí. Ve stejném stylu je například i Eclat Weekend od Oriflame, ale tam cítím navíc ještě broskve. Každopádně dám vám vědět až po pořádném testování :)

Pak jsem dostala i věci, které mám ještě na chalupě, takže jsem je nemohla vyfotit. Mamka mi koupila každoročního tradičního plyšáka. Ano, jsem už velká holka, ale plyšáky miluji a pravidelně jednoho dostávám na Vánoce. Od taťky jsem dostala chlupaté pruhované ponožky, obří hrnek a kuchařku (protože nemá rád moje hovězí na paprice). Táta je totiž typický chlap, co nakupuje na poslední chvíli, ideálně všechno v jednom obchodě. Ještě jsem měla možnost vybrat si nový mobil, ale protože už to bylo těsně před Vánoci a já si chci koupi pořádně rozmyslet, řekla jsem, že to nechám na jindy. Za peníze rodičů si ještě během ledna koupím kulmu.

To by bylo pro dnešek vše :) Napište mi, co pod stromečkem potěšilo vás :) Já jdu teď všechny věci narvat do skříně, což bude sranda, protože už opravdu nemám místo :D Krabice s kosmetikou přetékají a z poliček s tričky už na mě vše padá. Asi budu muset po zkouškovém provést velký úklid :)


10 komentářů:

  1. To jsou moc hezké dárky, taky bych chtěla mít hromadu nevybalených ponožek. :D Já vždycky ztratím jednu z páru, takže jich mám trvalý nedostatek. :))
    Jinak mé Vánoce byly hlavně o praktických dárcích. Takže nic moc do článku (těžko budu na blog fotit příbory :D), ale radost veliká. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se ztratí občas nějaká záhadně při praní, ale jinak nemizí :D Je úplně jedno, jestli dostaneš kosmetiku nebo příbory, hlavní je radost :) Já bych momentálně asi praktické dárky neocenila, ale až jednou budu bydle sama, tak budu určitě moc ráda i za ubrousky :D

      Vymazat
  2. Krásné dárky, ta nutella by se mi hodila :) A já na tento rok zatím kalendář nemám :D
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak si jí kup, sice tohle mega balení už jsem neviděla, ale dvě menší poslouží stejně :D Ber to optimisticky, kalendáře teď budou ve slevě :D

      Vymazat
  3. pěkné dárečky :) ách, ta nuttela <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta je obzvlášť super pro moje citlivé zuby, ale stejně se jí cpu 2x denně :D

      Vymazat
  4. Krásna kozmetická taštička ^^ a práve si ma navnadila kúpiť si Himalaya masku :D A vôňa od Versaceho je jedna z najkrajších :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě zkus, sice hrozně smrdí, ale mně vážně pomohla :)

      Vymazat
  5. To jsou ale krásné dárečky:) essence rtěnka - tou nikdy nic nezkazíš :))
    jinak dále určitě úžasná balea kosmetika, yves rocher :)) myslím, že ježíšek byl hodný .. i o se týče oblečení :)
    hllásím odběr tvého blogu!!!:)
    PinkPomegranate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za odběr :) Zítra konečně rtěnku zkusím a už se moc těším :) Kdyby mi sedla, za ty peníze si nakoupím spoustu odstínů :)

      Vymazat