neděle 18. ledna 2015

Čistící gel Yves Rocher Pure System

Hezké nedělní dopoledne :) Vím, že tento článek měl být včera, ale celé odpoledne u mě byla kamarádka a pak už jsem byla líná cokoliv dělat. Dnes se tedy podíváme na můj nejoblíbenější čistící gel z řady Pure System od značky YR. Normální cena je 159 Kč, ale samozřejmě se pomocí slevových kuponů dostanete mnohem níž, takže vyjde dost levně :)


Obal je podle mě ok. Sice mnohem víc se mi líbí třeba řada Hydra Végétal, ale není to nic, co bych vystavovala na poličce za účelem dekorace, takže jsem spokojená. Balení je pevné a víčko drží.


V tubě se skrývá průhledný, poměrně tekutý gel s drobnými oranžovými částečkami. Vůně je rádoby svěží, ale není to taková ta šťavnatá svěžest, je sražená něčím podivným. Celkově mi nevadí a myslím, že patří do sekce těch neotravných, ale když už to srovnávám s hydratační řadou, tak ta voní mnohem líp.


Jak vidíte, gel toho slibuje hodně (jako vždycky všichni výrobci). Jediné, v čem mě zklamal, je odstranění černých teček. S těmi mými rozhodně ani nehne. Ale jinak je super. Pleť je po použití opravdu jemná. Myslím, že je to spíš zásluha mechanického čištění drobnými zrníčky, ale od té doby, co ho mám, mi obyč gel nestačí. Rozhodně se nemusíte bát, že vám zrníčka sedřou kůži, jsou jemná a záleží, jakou sílu vyvinete. Já gel používám denně, případně obden, pokud si dám nějakou agresivnější masku, a jsem spokojená. Pokožka je hezky vyčištěná, ale zároveň nepodrážděná a nepřesušená.




Složení, pokud by vás to zajímalo. Není to žádná příroda, bohužel...

Celkově jsem s gelem moc spokojená a je to zatím jediná věc od téhle značky, kterou bych si koupila klidně znovu. Navíc nemusím ani používat zvlášť peeling :)

Máte s tímhle gelem zkušenosti? :)

10 komentářů:

  1. Vypadá dobře, peelingové gely mám taky hodně ráda. Nejoblíbenější jsou pro mě ty od Garnier, hlavně 3v1, ten mám v plánu si stoprocentně koupit znovu. Od Yves Rocher se mi zatím nejvíc zamlouvají parfémy :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně jejich parfémy naopak moc nevoní. Měla jsem jeden vzoreček, ten byl květinově dusivý, a co jsem zkoumala v obchodě, tak mě taky žádný nezaujal. Na Garnier mám taky zálusk, takže nejspíš bude další v pořadí :)

      Vymazat
  2. vypadá skvěle, s YR produkty jsem byla vždycky spokojená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já toho zas tolik nezkusila, ale většina věcí byla fajn, jen vzorek krému z řady Hydra vegetal byl pro mě propadák.

      Vymazat
  3. Na té ruce vypadá moc hezky, přesně konzistence, kterou mám ráda. Yves Rocher je moje oblíbená značka, tak možná až dopotřebuji čistící gely, které mám v zásobě, podívám se i po tomto :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě koukni, za mě je to zatím rozhodně nejlepší čistící gel :) Plus ušetříš za peeling, pokud nepotřebuješ nějaké extra velké obroušení :)

      Vymazat
  4. S tímto gelem zkušenosti nemám, právě dopotřebovávám jeden čisticí gel od Avonu a jsem ráda, že už jsem na dně, protože vždycky jsem se po něm musela rychle namazat, pokožka byla suchá a napnutá
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem takový měla, akorát od Ryoru. Ten nejen, že vysušoval, ale hlavně ani nečistil.

      Vymazat