neděle 13. prosince 2015

Tip na zimní lak a sprchové produkty od YR

Hezkou adventní neděli :) Asi jsem vám kdysi psala, že se chystám na jeden předtermín, ale vůbec mi to učení nelezlo do hlavy, takže tam nepůjdu a raději se to pořádně naučím. A pak se zblázním ve zkouškovém, protože mám pět zkoušek a málo času :D Ale cítím, že teď pauzu určitě potřebuji a v tomhle se snažím tělo poslouchat, protože zdraví je nejdůležitější a na mě stres působí hodně. Tolik k obhajobě toho, že jsem se vybodla na učení :D Ne, vážně, kdybych byla doma, tak se to naučím, ale ještě musím chodit do školy, takže času je málo. Během těch pár volných dnů se aspoň pokusím dokoupit potřebné dárky a trochu si užít předvánoční atmosféru :)

Mám pocit, že jsem nepsala článek věčnost, i když o očním krému jsem psala nedávno :D A protože nemám připravené žádné fotky, vyhrabala jsem v pc něco, co jsem vám snad ještě neukazovala. 

Jako první tu mám lak na nehty od Essence v odstínu 02 i nude it. Jedná se o krémovou barvu se zlatým shimmerem. Odstín jsem si naprosto zamilovala, protože nehty vypadají upraveně a zároveň se hodí ke všemu. Bílé laky se mi nelíbí, ale tento je super a na nehtech shimmer moc nevnímám, přesto nepůsobí tak tvrdě jako čistě bílý. Lakuje se pěkně, ale má tu klasickou špatnou vlastnost světlých laků a to tu, že pruhuje. Já nanesla dvě vrstvy a na to už žádný topcoat, protože nemám ráda moc vrstev. A lak držel překvapivě dobře. Škoda, že není opravdová zima, hrozně by se mi líbil až bude mrznout nebo padat sníh :)



Jako další tu mám tipy třeba na vánoční dárky pro vaše blízké, protože kosmetika dle mého názoru neurazí nikoho, a pokud nevyberete rtěnku někomu, kdo se nemaluje, nemůžete se splést :) Já jsem tyto dva produkty dostala a zatím jsem zkoušela jen miniaturu kokosového sprcháče. A řeknu vám, voní božsky :) Kokosovou vůni miluju a tahle je naprosto super :) Dělím kokosovky na tři sekce: kokos plus něco sladkého, přírodní kokosový olej a kokos neutrální. Tohle je přesně zástupce z třetí kategorie, voní výrazně, ale žádný bolehlav a hodí se podle mě na zimu i na léto :) Jinak sprcháč hezky pění a nevysušuje. Sama jsem škrt, takže bych si koupila spíš tělové mléko, ale jako dárek je určitě skvělý :) Hodí se mi i to malé balení, pak si do něj přeliji další sprcháč na cesty :)

Tělový peeling jsem ještě nezkoušela, ale očichávala jsem ho a vůně je jak jinak než boží :) Necítím klasickou vanilku, ale spíš nějaký vanilkový dezert, možná pudink :) Kdo ví jak bude vonět na těle, ale zatím se mi moc líbí :)



Co vy a předvánoční atmosféra? Užíváte si, nakupujete a pečete cukroví? :)

8 komentářů:

  1. Kokosovou řadu od YR jsem taky očichávala a voní skvěle! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si tu vůni zamilovala natolik, že po spotřebování zásob určitě poběžím pro tělové mléko :)

      Vymazat
  2. Když tak koukám na YR, tak Ti musím napsat, že jsem tam o víkendu udělala pěknou objednávku pro sebe :D sleva 50% na celkovou částku nákupu + 2 dárky k tomu, no to jsem přece musela využít :D. Já myslím, že ten lak mám taky úplně stejnej a já teda potřebuju 3 vrstvy, aby se mi líbil a klidně bych dala i 4, ale to už se mi fakt nechce

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nakupovat pro sebe se přece taky musí, úplně to chápu :D Já moc do YR nechodím radši a i ty slevy ignoruju :D K laku - no taky by mi tři neuškodily, ale pak mi přijde, že se rychleji loupe.

      Vymazat
  3. Ten lak jsem neměla vidět, když se sečte fakt, že ho ještě nemám a že se mi nesmírně líbí, tak je jasné, jak to asi dopadne:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budou přece Vánoce, je třeba nakupovat i pro sebe a navíc stojí pár korun, takže ani nemusíš mít výčitky svědomí :D

      Vymazat
  4. lak vypadá na nehtech moc hezky a na zimu se úplně hodí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si myslím, jen musím překonat lenost a víc ho používat :D

      Vymazat