pátek 2. října 2015

Spotřebováno za září 2015

Hezký pátek :) Dneska se podíváme na spotřebované produkty za měsíc září. Jsem se spotřebou opravdu spokojená, na mě je to slušný výkon :D Za to říjen bude určitě slabší....


Sprchový gel Radox je taková moje stálice, i když parfemace střídám. Verze Active byla hodně zajímavá, ale pravidelně si ji kupovat nebudu. Voní hodně sportovně a svěže, až pánsky. Byla to příjemná změna a super vůně na léto nebo po sportu, ale mám radši ovocné klasiky. Každopádně můžu doporučit, pokud chcete nějakou změnu :) Sprcháč mi pokožku nevysušoval a vůně se na těle chvíli držela.

Antiperspiranty Dove si kupuji neustále, ale pořád vede o několik příček parfemace Original. Tahle byla květinově pudrová a poměrně dusivá a dost rychle mě omrzela. Měla jsem dvě balení, protože jedno jsem vyhrála, ale k této verzi se nevrátím.



Vitamíny na vlasy z DM jsem zkoušela dost dlouho a bohužel výsledků jsem si nevšimla. Ještě dodělám poslední platíčko a vzdám to. Ale určitě to za pokus stojí, ublížit nemohou, takže se při nejhorším jen nic nestane a za tu cenu to není žádná tragédie.

Šampuk Godiva od Lush je zatím jediný, který mi nevyhovoval, proto po dlouhém válení na poličce letí do koše. Obsahuje totiž kousky kondicionéru, které mi trhaly vlasy a hůř pěnil. Dřív voněl hezky jasmínově, ale teď už se mi zdá zkažený. Takže za mě šampuky ano, ale tenhle rozhodně ne na dlouhé vlasy.

Bezoplachový balzám od Ryoru vyhazuji, Fakt jsem se snažila ho dodělat, ale prostě už jsem nechtěla své vlasy dál trápit. Nedělá absolutně nic, jen vlasy slepí, jsou pak hrubé a suché. Produkty tohoto typu si už pořizovat nebudu, protože mě zatím všechny zklamaly.

Šampon na poškozené vlasy TG byl fajn. Sice silikonový, ale dělal pěkně lesklé a hladké vlasy, které zároveň nezatížil. Ale za ty peníze určitě nestojí a stejný účinek udělají i mnohem levnější produkty.


Oční krém Bioderma byl pěkně drahý, skoro čtyři stovky. Rychle se vsakoval a nedráždil oční okolí, ale kromě pocitu, že na sebe něco patlám, jsem nezpozorovala žádné účinky. Teď mám Alverde a taky nevidím, že by mi mizely drobné linky, ale aspoň stojí pár korun.

Krém Ryor vyhazuji. Měla jsem ho fakt dlouho a nebyla jsem schopná spotřebovat druhou půlku. Mám radši oleje a dlouhodobě krémy používat nemůžu, ale tenhle mi vážně neseděl. Dávala jsem si ho na noc a ráno jsem se dost leskla, navíc po delším používání se mi zhoršovala pleť, ačkoliv by měl být právě proti akné.

Balzám na rty od Neutrogeny byl naopak super. Hezky voněl a rty krásně zhydratoval. Používala jsem ho na den i noc a jednou si ho určitě koupím zas.

Odličovač očí pochválit nemůžu. Odlíčil, i když ne úplně super bleskově a dokonale. Hlavní mínus ale je, že mě štípal v očích při trochu větším množství, takže nedoporučuji.


Manga řasenka mi vyhovovala svým kartáčkem na mé krátké spodní řasy, ale jinak nic moc. Neudělala mega řasy, jaké mám já ráda a bylo třeba si s ní trochu vyhrát, jinak uměla i nepěkně slepit. Bohužel se mi pod očima rozmazávala.

Rocketku jsem považovala zatím za nej řasenku, co jsem měla, ale změnila jsem názor. Uměla udělat řasy pěkné, ale vytáhla jsem ji po delší době zas a zjistila jsem, že už mi nesedí (tohle je stará, kterou vyhazuji, ale mám ještě jednu novou). Mazala se mi pod očima, takže jsem zkusila dát na spodní řasy jinou, voděodolnou, ale ani to nestačilo. Ještě občas vytáhnu tu novou, abych ji hned nevyhodila, ale pak se poohlédnu jinde.

BB od Dermacolu má absolutně šílený tmavý odstín, takže jsem ho moc nezkoušela, ale co jsem tak mázla na pleť, textura byla příjemná. Víc vám bohužel nenapíšu.

Tužka na oči od Essence sloužila dobře, ale už je hodně suchá a nemaluje, takže sbohem. Ani nevím, jestli se ještě tenhle typ vyrábí, každopádně od této značky si kupuji vysouvací a jsem moc spokojená.

Tužku od Oriflame jsem kdysi dostala od kamarádky, ale nevyhovovala mi. Na jedno použití fajn, ale pak bylo teplo a zničila jsem si ji ve snaze se namalovat, protože byla moc měkká. Navíc jestli to správně chápu, měla bych na ni mít speciální ořezávátko, které stejně nemám, takže letí do koše.



Zkoušely jste něco z toho? :)

16 komentářů:

  1. Ten krém od Ryoru používám asi 14 dní a přijde mi, že v místech, kde mám akné mi pomáhá, a v místech, kde ho nemám mi ho naopak dělá. :D Takže používám jen na Tčko..
    KattyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tom jsem udělala asi chybu :D Tak jsem se ho bála, že jsem ho vždy začala používat na relativně pěknou pleť :D

      Vymazat
  2. Tuším som neskúšala žiaden z dnes spomenutých produktov, okrem riaseniek Maybelline, mala som One by One a tá bola fakt úžasná, takže verím, že aj táto modrá je rovnako skvelá. A čo sa týka drahej lekárenskej kozmetiky, skúšala som jej už kopec, niektoré produkty sú lepšie, iné horšie, hlavne kozmetické rady na akné u mňa zvyčajne nefungovali, micelárne vody sú naopak dobré asi všetky, očný krém som mala raz od Eucerinu, no tiež mi neprišlo, že by niečo zázračné robil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. One by One jsem kdysi taky měla a nebyla špatná :) Já z těch lékárenských značek moc unesená nejsem. Měla jsem pleťovou vodu Eucerin a nezaujala mě, pak jsem zkoušela nějaký krém od Vichy, taky nic moc a dva krémy od Biodermy. Nakonec jsem byla spokojená jen s růžovou micelárkou, zbytek byl buď hrozný nebo fajn, ale ne za ty peníze.

      Vymazat
  3. Slušná spotřeba! :) Deodoranty od Dove mám taky moc ráda, zvlášť Invisible, který vážně nedělá na oblečení bílé skvrny. Rocketku jsem taky měla a vůbec mi nevyhovovala už od začátku ani potom. Strašně se mi mazala pod oči i obtiskávala do nadočnicového oblouku a celkově to za mě byla jedna z nejhorších řasenek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Invisible jsem taky měla, ale co se vůně týče, tolik mě nezaujal. Rocketka se mi nahoře obtiskávala taky, ale dost mě překvapilo to rozmazávání, nepamatovala jsem si, že by to bylo tak hrozné. Tentokrát jsem chodila po obchodech jak panda :D

      Vymazat
  4. mne krém od Ryoru vyhovoval, ale prestali ho u nás predávať, nechápem prečo :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je zvláštní, nezdá se mi, že by ho přestali vyrábět. :(

      Vymazat
  5. Rocketku jsem měla a byla jsem s ní vážně spokojená, protože dělala super řasy.

    Evolution of smooth

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně ze začátku taky, ale to rozmazávání jí neodpustím.

      Vymazat
  6. Přesně ten oční krém od Biodermy mám, vyhrála jsem ho v GA a tedy taky žádnou změnu nepociťuji, jen ten pocit, že si něco mažu kolem očí :D
    Krém od Ryoru jsem měla taky (jiný druh), ale byl tak mastnej a vadila mi ta silná vůně, že jsem ho pak používala na nohy :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zadarmo to nebolí tolik, jako když zaplatíš plnou cenu a pak zjistíš, že další měsíc je v akci :D Já měla od Ryoru dva vzorečky a depigmentační krém a taky mi přišly dost mastné.

      Vymazat
  7. toho ale je! :).
    mám pocit, že som nemala možnosť vyskúšať asi ani jeden produkt, ale s riasenkami od Maybelline som naozaj veľmi spokojná, aj keď túto som ešte nemala :).

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jich už měla víc, tuším, že nějakou červenou a pak ještě asi nějakou, na kterou si nevzpomenu. Ale už je to vážně dávno, takže nevím, jaké byly.

      Vymazat
  8. Zaujal mě ten balzám na vlasy od Ryoru - na ten se musím někde podívat :)
    Jinak moc ráda tě chci pozvat na narozeninovou GIVEAWAY, která probíhá u mě na blogu. :)
    FASHION & BEAUTY | ♥ NAROZENINOVÁ GIVEAWAY ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad ti sedne lépe než mně. Nakonec jsem ho nevyhodila, protože si ho vzala sestřenka, tak jsem zvědavá, co na něj řekne ona :D

      Vymazat