sobota 2. května 2015

Spotřebováno za duben 2015

Ahoj kočky :) Včera byl první máj, tudíž mělo být slíbené Spotřebováno. Bohužel sestřenky přítel měl ve čtvrtek oslavu narozenin a místo plánované hodinky jsem se zdržela až do rána. Ehm, někdy je třeba trochu vypnout, že? Ne že bych se nějak opíjela, to ne, na to nejsem, ale bylo fajn konečně zase vidět část rodiny a kamarády :) Pusu pod rozkvetlou třešní jsem ale nedostala a nejspíš to bude mít následky, protože už teď je mi mizerně :D Nebo to spíš bude tím, že jsem dvě noci po sobě skoro nespala a pravidelná strava šla taky do háje... Nicméně včera jsem byla opravdu líná psát, takže článek je až teď.

Dneska tu mám na svoje poměry obalů docela dost, tak se do toho radši bez dalších průtahů pustíme :)


Začnu tím, co není spotřebováno, ale vyhazuji to. První obal je cosi, nejspíš ještě něco z Bravo Girl :D Možná by to mohl být lesk na rty v příšerném odstínu nebo oční stíny. Ke své hrůze si vzpomínám, že jsem to kdysi používala. Lesk na rty od Miss Sporty jsem dostala od sestřenky k Vánocům a myslela jsem, že už jsem ho dávno vyhodila. Je totiž zkažený (pokud není parfemace levného plastu moderní vůně). Jednou jsem si ho dala na rty na pár vteřin a moc mě nezaujal, přišel mi dost lepivý. I když to možná bylo i tím, že byl zkažený. Labello mám doma už hodně let a nechápu, kam jsem dala mozek, když jsem si tuhle perleťovou hrůzu kupovala. Opravdu jsem ho chtěla dodělat, ale na doma používám jedině bezbarvé balzámy a na ven je to prostě odstín pro mrtvoly, plus moc nehydratuje v malé vrstvě a velká vypadá strašně.


O testování tohoto šamponu a balzámu jsem psala nedávno. Už tedy každý ví, že to byla oranžová Fructis řada Goodbye Damage, takže můj tip byl správný. Když už jsem se blížila ke dnu šamponu, našamponovala jsem vlasy 2x a byly fakt super. Hladké, ale zároveň lépe umyté jak po jednom našamponování. Balzám byl taky fajn, ale nic světoborného. Plus oba produkty nádherně ovocně voněly. Tuto řadu si pořídím, až dojdou zásoby a zkusím věci, co jsem si naplánovala dřív.


Melíry mi už sice neprosvítaly (maximálně měly některé pramínky jiné odlesky), ale chtěla jsem změnu, tak jsem vytáhla přeliv Casting Creme Gloss v odstínu Mléčná čokoládová. Aplikace a tak byla stejná jako u předchozího odstínu, takže zvláštní recenze nebude. U hlavy odstín odpovídal krabičce, ale v délkách, kde se mi nahromadily pigmenty ze všech přelivů, to byla tmavší hnědá. Ale nebylo to nic výrazného, nikdo si toho nevšiml. Odstín se mi vážně líbil, takže škoda těch délek. Musím si už dávat pozor a nepoužívat moc tmavé přelivy, jinak budu brzo černovlasá :D Bohužel tenhle odstín se vymyl fakt mega rychle. U hlavy už mám dost dlouho svoje přírodní vlasy a v délkách zbyly jen stejné odstíny, jako před barvením. Ale kdo ví, jak by se přeliv choval na přírodních vlasech.

Konečně jsem dodělala i 3 minutový zázrak od Aussie. Jak už jsem psala hodněkrát, zázrak to není a je to zcela běžný kondicionér, možná i krapet podprůměrný, protože extra dobře s ním vlasy učesat nešly a byl předražený. Jako další minus je tu balení, které se nedá po načnutí uzavřít s tím je lahev odsouzená strávit celou svou existenci na jedné poličce.


Vůni od Essence jsem vyhrála v GA. Sama bych si ji nekoupila. Je to sladká bonbonová vůně a úplně mi nesedla. Zaprvé na tenhle druh vůní už jsem trochu stará, zadruhé výdrž nic moc. A taky mi vystačila tak na pět použití. Každopádně jsem ráda za možnost ji vyzkoušet, protože od téhle značky jsem ještě žádnou vůni neměla.

To Bruno Banani Pure Woman je taková moje stálice. Na popisování vůní dobrá nejsem, takže si ji když tak zajděte očichat. Je to relativně sladká vůně, ale něčím je zajímavá a ne těžká. Toaletka obsahuje mimo jiné frézii, brambořík, mandarinku, vanilku, ambru, pivoňku a mango. Já tam tedy necítím nic z toho, ale budiž :D I když je to jenom vůně z drogerky, mám ji ráda a často se k ní vracím. Když se s ní navoním, jsem to zkrátka já. A nejlepší na tom je, že je to snad první vůně, kterou jsem před x lety vyzkoušela a už jsem u ní zůstala.


Micelárka od Loréal byla fajn, odlíčila obstojně. Ale občas jsem měla tendence ji oplachovat. Nejsem z ní unešená, ale ani vyloženě zklamaná, takže průměr. Teď mám micelárku od Yves Rocher a v porovnání s ní je Loréal bomba (ale o tom jindy).

Peelingový čistící gel od YR mi vyhovoval. Obsahoval sice spoustu zrníček, ale jemných, takže jsem neměla problém s denním používáním. Pokožku hezky vyhladil, rozjasnil a zjemnil. Černých teček mě nezbavil, ale vznik pupínků trochu omezil. Klidně bych si ho koupila zas, ale chci zkusit i něco jiného.


Tělový krém Oriflame jsem dostala kdysi od kamarádky. Příjemně voněl, tak akorát svěže, aby se vůně hned neomrzela. Vstřebával se rychle a nelepil. Na normální pokožku byl OK, na suchou by nejspíš nestačil. Nevím, jestli se ještě vyrábí, protože o sortimentu Oriflame nemám přehled, každopádně mohu ho klidně doporučit :)

Sprchové gely od Radoxu jsou moje stálice a kupuji si je vždy ve slevách. Tento voněl moc pěkně sladce (ale úplně jahody bych v něm nepoznala, protože to nebyla ta klasická chemická vůně) a byl příjemně krémový. Klidně bych si ho koupila zas, ale víc se mi líbila pomerančová verze, která byla zajímavější.


A jako poslední vitamíny na vlasy z DM. Zatím výsledky nevidím, tohle je druhé platíčko. Určitě dám vědět, až spotřebuji celé balení.


To je pro dnešek vše a hurá zpátky k učení. Nejradši bych si šla lehnout, ale zkouška se kvapem blíží :( Doufám, že vy si užíváte sobotu lépe a ideálně někde venku :)

Budu ráda, když mi do komentářů napíšete, jestli jste něco z toho zkusily i vy :)

14 komentářů:

  1. Vitamíny z DM používám taky a já už jsem teď dobrala balení třetí. Ta krabička je vlastně na 2 měsíce, takže jsem vždycky poctivě brala a pak jsem na 2 měsíce vynechala. Je to teda asi 3/4 roku, co to beru a výsledky fakt vidím, takže možná se Ti dostanou taky po těch více měsících :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se musím pochválit, že fakt beru poctivě a to je u mě výkon :D Taky čekám, že by výsledky byly po delší době, tak snad se dostaví :) S těmi pauzami je to fajn nápad, brát to v kuse by mi přišlo moc :)

      Vymazat
  2. Jsem zvědavá, jestli ty vitamínky z DM budou mít nějaké viditelné výsledky. Já na doplňky stravy moc nejsem, ale poslední dobou se mi začínají dost třepit nehty, tak uvažuji, že bych něco vyzkoušela. Testovací sadu Goodbye Damage mám taky a zdá se mi jako průměr. Micelárku od Loreal jsem používala a byla jsem s ní moc spokojená :) Dnes mám v plánu stejný program jako ty - učení :D :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se nehty docela lámou, takže doufám, že zaberou nejen na vlasy. Ale měly by podle složení fungovat i na ty nehty :) Přeju pevné nervy s učením, já už se z toho asi brzo zblázním a jsem znechucená už jenom z představy, že ty otázky otevřu :D

      Vymazat
  3. Pěkná spotřeba :-) Tu vůni od Essence jsem si koupila ve velkém balení :-D Nejdřív mi hodně voněla, ale pak se mi převoněla, tak mi leží v krabici. No a jako na potvoru jsem si koupila sprej od Bath and body works, který má vonět jako vanilka a cukr, a voní úplně stejně jako ta toaletka od Essence :-D Fakt pecka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, nevýhoda sladkých vůní :D Ale teda chápu, že ta koupě musela hodně zamrzet :D

      Vymazat
  4. Loreal micelární vodu mám moc ráda, srovnávám ji s Biodermou.
    na peeling od YR se ráda podívám, díky za tip.
    zvu tě na můj blog
    http://monalisabeautyeri.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáš zač, já ho mám fakt ráda. Teď jsem vytáhla nějaký předražaný pytlíčkový z Douglasu a ten je sice taky fajn, ale mnohem drsnější, takže docela nezvyk a nebude na denní použití.

      Vymazat
  5. ta vůně Bruno Banani mě dost zaujala, musím ji co nejdřív očichat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě! Sice bych řekla, že nesedne úplně každému, ale pokud tě zaujme, za ty peníze je moc fajn. Já ji mám jako běžnou denní vůni, ale myslím, že by šla i na večer :)

      Vymazat
  6. Některé věci vypadají velmi zajímavě :)



    PS: Moc ráda bych tě pozvala k sobě na blog, kde právě probíhá GIVEAWAY! :)
    www.lovies47.cz

    OdpovědětVymazat