pátek 27. března 2015

Výhra v GA plus malý nákup

Hezký pátek :) Všimněte si, jak často v poslední době píšu :D Ale nebojte, brzy vás přestanu zahlcovat články v jednom kuse, protože už se pomalu blíží zkouškové a nechci to podcenit a chci začít s učením včas, abych stihla nějaké předtermíny.

U Péti jsem vyhrála v GA, což mi udělalo neskutečnou radost. V balíčku jsem našla naprosto boží sprcháč Balea. Přiznám se, že jsem na něj koukala v DM, když byla limitka aktuální, ale nekoupila jsem si ho. Dneska nechápu, proč jsem to dopustila, protože ho mám už dva dny na stole a furt ho očichávám :D Až dodělám načatý Radox, hned se na něj vrhnu :) Lak na nehty v modrém odstínu je taky pecka. Jak na to lakování nejsem, tak tenhle se mi vážně líbí. Na běžné denní nošení pro mě bude krapet nepraktický, ale úplně ho už vidím na večer :) Vůně od Essence je sice hodně sladká, ale není tak intenzivní, takže ji určitě budu taky moc ráda používat. Vzoreček Bi Oilu je taky fajn. Mám doma plné balení, ale přiznám se, že jsem líná ho používat pravidelně. Ale i tak je to moc příjemná záležitost :) Sladkosti nepotřebují komentář, musíte ocenit, že jsem je zvládla nesníst hned :D V balíčku byly ještě kuponky do DM, ale ty mi zabavila sestřenka a vzoreček vůně, který mi pro změnu sebrala mamka :D Ještě jednou Pétě moc děkuju za krásný balíček :)


A teď už k tomu, co jsem si dnes pořídila sama v Tetě a v Lush. Oblíbila jsem si antiperspiranty Dove a obzvlášť parfemaci Original. Voní nádherně krémově a neomrzela mě ani po spotřebování celého balení. Právě je na tyhle antiperspiranty v Tetě sleva (50 Kč - pozor, zítra končí), tak jsem neodolala. Zaujala mě i okurka, která bude super na teplejší dny a riskla jsem i verzi bez parfemace. Kdysi jsem měla neparfémovanou Rexonu a byla úplně k ničemu, ale zkusím to ještě s jinou značkou.


Musím napráskat Petru, že na mě má špatný vliv :D Chtěla jsem šetřit, ale viděla jsem na jejím blogu wishlist a zaujal mě tenhle broskvový lak (60 Kč s 10 procentní slevou, pozor, zítra taky končí) . Jak víte, na lakování nehtů moc nejsem, ale během posledních cca dvou týdnů jsem si koupila čtyři laky, což je zajímavé :D Mám zrovna na nehtech nude barvu od Essence, ale asi to nevydržím a večer zkusím tento :)


Ráno jsem si vzpomněla, že jsem si plánovala koupit Mask of Magnaminty od Lush. Měla jsem ji už v minulosti 2x a chtěla jsem ji srovnat s maskou od Himalaya Herbals. Ale ono se takhle zpětně porovnává blbě, takže jsem chtěla další balení, protože HH mám koupenou taky. Jen ještě úplně nevím, jak budu testovat. Napadlo mě, že nejlepší bude dát na půlku obličeje jednu a na druhou další, ale na to bych byla dlouhodobě asi fakt líná. Dozvěděla jsem se, že samo konzervační verze je mokřejší a lepivější díky většímu množství medu a je spíš hydratační, zatímco klasická verze je víc čistící. Přesto jsem se rozhodla sáhnout po verzi nové, čistě ze zvědavosti, navíc svou pleť trápím i čistícími gely a tak. Vzala jsem si rovnou větší balení za šílených 395 Kč, tak snad mi bude vyhovovat. Takhle zpětně si nejsem jistá, jestli jsem neměla vzít tu klasickou mega čistící. Testovat začnu brzo, jen co dodělám zbyteček avokádové od Freemanna (což bude pár dnů). Lush má také nový katalog s fakt ošklivým pánem na titulní straně :D


To by bylo za dnešek vše. Pokud se podivujete, proč dělám článek s nákupy vždy kvůli pár blbostem, je to způsobeno mou leností. Pokud bych totiž měla čekat na konec měsíce, zaručeně bych už všechno dohromady neposkládala.

Co plánujete na víkend? Já chci jít ještě dnes večer cvičit, ale bojím se, že se nedokopu. Poprvé po měsíci (nemoc) jsem šla včera na power jógu a myslela jsem, že to nepřežiju. Pořád mám ještě trochu rýmu a můj typický dlouhodobý kašel. Ale pokud bych čekala na opravdové doléčení, uběhl by další měsíc. Zítra jdu pomáhat na pražský půl maraton (vsadím se, že bude pršet, foukat a bude zima). Potkám se tam s někým z vás v řadách dobrovolníků nebo dokonce běžců?

Koupily jste si v poslední době něco kosmetického?

12 komentářů:

  1. Pěkná výhra. :) Na ty nové laky od Rimmelu koukám pořád, ale teď mám tolik laků... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jich mám taky spoustu, ale většinu stejně nevyužívám, takže třídím zásoby a snažím se kupovat jen takové, které skutečně budu používat :)

      Vymazat
  2. Tak to mě těší, že jsem udělala radost nejen tobě, ale i sestřence a mamince :D Jee, ty ten lak už máš, vypadá božsky! Já jsem si ho ještě nestihla pořídit. Na blogy by měl být vstup jen na vlastní nebezpečí, vždy tam taky objevím něco, co nutně musím mít :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo to poučení, nebudu nic rozbalovat před nimi :D No normálně bych s koupí tak nespěchala, ale když už jsem byla v drogerii a k tomu ještě ta sleva... :D Mimochodem měli poslední, očividně je to oblíbený odstín :D

      Vymazat
  3. Krásná výhra i nákupy :-)
    Sprcháč mi taky moc voní a candy shop vůni mám doma taky, ale moc ji nepoužívám. Přijde mi taková spíš pro mladší ročníky...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je fakt, ale myslím, že na "volnočasové vonění" bude fajn. Na procházku po parku s kamarádkou se sice běžně nevoním a používám spreje Balea, ale tohle bude fajn alternativa. Lepší jak plácat Versaceho :)

      Vymazat
  4. Drobnosti z GA vždy potešia a ten lak je tiež krásny :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zítra budu lakovat, tak snad bude takhle hezký i na nehtech :)

      Vymazat
  5. GA je moc pěkná :) a ten sprej Original od Dove jsem měla taky a voněl krásně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě už je to nejspíš přesně ta vůně, ke které se budu pravidelně vracet :)

      Vymazat