sobota 24. prosince 2016

Šťastné a veselé!

Hezký sváteční den vám všem :*

Jak trávíte tento slavnostní den? Já ráno nastrojila stromek, uvařila jsem k obědu pohanku s brokolicí (takže nebudu mít halucinace z hladu a neuvidím zlaté prasátko :D) a teď už prokrastinuji a odkládám učení, které mě dneska stejně nemine, protože zkrátka musím dodržet denní plán, abych všechno hezky stihla.

Možná se konečně i odhodláme a půjdeme na půlnoční, která je tady na vesnici letos už ve 4 hodiny :D Což je lepší, protože v minulých letech začínala asi v 10 večer a zasahovala nám do Popelky :D Aspoň se třeba trochu dočkám té vánoční atmosféry, která mě letos nějak minula. Do poslední chvíle jsem toho měla hodně ve škole a pak byla spousta jiných povinností, takže jsem jen ve spěchu sehnala dárky a to bylo vše. Sice jsem byla 2x na Staromáku a vypila letos víc svařáků než jindy, ale asi to nestačilo :D

Bohužel zklamalo i počasí a podhůří Šumavy nemá ani bílý poprašek. Ale nevadí, i tak po večeři a dárcích vyrazím ven s prskavkou jako každý rok a nebude mi v tu chvíli vůbec vadit, že mi pod nohama nekřupe sníh :) Hlavní je stejně ten čas strávený s rodinou a pohoda :)

Dala jsem dohromady nějaké fotky, které se mi nashromáždily v mobilu, takže vám aspoň trochu přiblížím ty svoje Vánoce :)


Ve středu jsem dokonce 2x v rozestupu několika hodin potkala vánočně nazdobenou mazací tramvaj :D Na fotce to nevynikne, ale kromě andělíčka vzadu jsou na ní i vánoční světýlka :D


No, vyfotit strom hezky a kvalitně asi není můj osud, ale aspoň něco :D Letos se mi dost líbil, jen ty davy... :D


A tady totálně mázlá fotka z dálky, ale stejně se mi líbí :D


Naprosto neumím balit dárky a vůbec mě to nebaví. Takže jsem to vždy řešila taškou a konec. Ale letos jsem neodolala tomuto dokonalému Frozen papíru, takže jsem musela balit :D Výsledek není perfektní, ale myslím, že na první pokus dobré, když uvážím, že jen jeden dárek měl optimálně hranatý tvar :D


Možná je to štěstím, talentem nebo tak, ale nejspíš tím, že Pařížská je nazdobena decentněji a neměla jsem nikde blízko zářící lampu...ale tahle fotka se mi povedla lépe jak samotný vánoční strom :D A navíc tahle jemná a elegantní výzdoba se mi fakt hrozně moc líbí :)

Takže holky moje, chtěla bych vám popřát co nejkrásnější svátky. Hlavně zdraví a příjemně strávený čas s rodinou, protože tohle je na tom všem to nejdůležitější :) Jako bonus nějaké ty vytoužené dárečky a nacpané břicho cukrovím. Pozor na kosti a ať se salát povede :*

To je ode mě pro dnešek vše. Já se jdu konečně na chvíli věnovat tomu učení, abych měla čisté svědomí na večer a určitě se co nejdříve ozvu. Už mám připravený článek s péčí o pleť, ale nějak jsem nestihla fotky. Domů se ale dostanu už v pondělí, takže něco určitě napíšu a nezapomenu ani na články do zásoby, až vypukne ta pravá zkoušková hysterie :D A samozřejmě bude i nějaké to povánoční dárkové "chlubení" :)

3 komentáře:

  1. Ten baliaci papier je krasny a aj ka ti prajem krasne a vesele vianoce :)
    Srdečne ta pozyvam na giveaaway na mojom blogu ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Stromeček je ozdobený už od včera, cukroví napečeno, salát jsem udělala ráno, celý den běží v televizi pohádky, tak ještě zbývá udělat řízky:-) Přeji Ti krásné Vánoce plné radosti, klidu, pohody a splněných přání:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za krásné přání :) Doufám, že sis včerejší večer užila, podle přípravy jsem si jistá, že ano :)

      Vymazat